Technologie » Telekomunikacja

it WORKS laureatem programu Najwyższa Jakość Quality International 2012

Spółka it WORKS zdobyła tytuł laureata oraz godło programu Najwyższa Jakość QI Services w kategorii Outsorcing IT. Godło ze znakiem Najwyższa Jakość potwierdza, że firma stosuje najwyższe standardy, gwarantujące klientom otrzymanie usługi outsorcingu IT na najwyższym poziomie.

Program Najwyższa Jakość Quality International jest organizowany przez redakcję Forum Biznesu pod patronatem Ministerstwa Rozwoju Regionalnego, Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości oraz Kluby Polskie Forum ISO 9000. Laureaci są wyłaniani w trzech kategoriach: QI Product, QI Services oraz QI Order. QI to projekt, którego celem jest promowanie w firmach i instytucjach skutecznych metod zarządzania jakością.

it WORKS został doceniony za świadczenie wysokiej jakości usług outsourcingu IT.

- To dla nas bardzo ważne wyróżnienie - mówi Leszek Rożdżeński, prezes zarządu it WORKS. - Z jednej strony jest wyjątkowe dla nas jako firmy, bo jest świadectwem tego, że nasza praca i wszystko to, co robimy w zakresie outsourcingu IT, stoi na najwyższym poziomie, z drugiej zaś jest ogromnie ważne dla naszych klientów, którzy również dzięki takim nagrodom zdobywają pewność, że mogą nam zaufać.

Laureaci Programu tworzą elitarną grupę, która spotykając się na corocznych konferencjach połączonych z Galą wręczenia medali i wyróżnień QI, ma możliwość wymiany kontaktów, doświadczeń i nawiązania współpracy.

it WORKS działa na rynku usług od 2001 roku. Na stałe współpracuje z ponad 70 klientami i wspiera w codziennej pracy ponad 30 000 użytkowników.

K-myk