Firma » Biznes

IteCom uruchamia sklep internetowy.

IteCom, integrator rozwiązań informatycznych, uruchomił sklep internetowy. Jego oferta zawiera już 5,5 tysiąca produktów dla klientów biznesowych i odbiorców indywidualnych.

Nowo otwarty sklep internetowy IteCom działa pod adresem http://mediazone.sklep.pl. Za jego pośrednictwem można nabyć: komputery, podzespoły PC, peryferia, sieci, urządzenia mobilne, multimedialne artykuły biurowe, akcesoria, a także systemy monitoringu dla domu.

- Sklep internetowy stanowi kolejny krok w rozwoju naszej firmy. Chcemy dotrzeć do nowej grupy klientów, którym zaoferujemy nie tylko szeroką gamę atrakcyjnych cenowo produktów, ale również doradztwo i wsparcie techniczne. Tym bardziej, że jako integrator IT posiadamy w tej dziedzinie bogate doświadczenie.  – mówi Bartłomiej Woźniak
z IteCom

IteCom oferuje rozwiązania IT od 2005 roku. Poza typową działalnością resellerską, firma zajmuje się integracją systemów IT, w tym systemów sprzedaży, a także świadczy usługi bezprzewodowego dostępu do Internetu.

W ramach usług integratorskich Itecom zapewnia monitoring systemów wizyjnych, systemów alarmowania pożarowego, wsparcie systemów zarządzania sprzedażą. Oferuje również kompleksową obsługę informatyczną dla firm instytucji oraz sieci handlowych .

Firma zamierza sukcesywnie rozwijać gamę produktów i usług dostępnych w sklepie internetowym. Docelowo  ma się w nim znaleźć 10 tysięcy produktów. Od połowy stycznia 2014 roku firma planuje wprowadzić paczkomaty, jako dodatkową opcję dostawy.

White Magick