Firma » Biura

Jak wysyłać taniej przesyłki dzięki nowemu serwisowi internetowemu?

Od niedawna dostępna jest na polski rynku porównywarka przesyłek online, PackLink. Jest to nowatorskie narzędzie, które umożliwia porównywanie i wybór usług kurierskich u najważniejszych polskich i zagranicznych przewoźników.

Istnieje wiele korzyści z zastosowania porównywarki http://www.packlink.pl/pl        . Przede wszystkim można zaoszczędzić na przesyłce nawet do 70% standardowej wartości bez konieczności wychodzenia z domu czy oczekiwania na poczcie, aby nadać paczkę. Kolejną jest możliwość kompleksowej realizacji każdego zamówienia, od chwili jego złożenia, przez przekazanie przesyłki kurierowi i jej śledzenia bezpośrednio z poziomu serwisu, aż po jej odbiór. Aby uzyskać informacje o najniższej cenie usługi, wystarczy wprowadzić na stronie dane takie jak:  adres odbiorcy i nadawcy, wagę i wymiary (wysokość, szerokość i długość) przesyłki. Na podstawie tych informacji narzędzie dokona analizy usług 7 współpracujących z packlink.pl firm i wyświetli możliwe opcje usług wraz cenami. Porównywarka prezentuje użytkownikowi również datę dostarczenia oraz numer listu przewozowego przesyłki.

Serwis packlink.pl współpracuje z najlepszymi firmami kurierskimi i gwarantuje najwyższą jakość świadczonych usług. Do dyspozycji klienta firma oddaje konsultantów, z którymi można kontaktować się droga telefoniczna, mailowa oraz za pośrednictwem czatu. Każde zlecenie można śledzić na stronie oraz na podstawie informacji przekazywanych droga poczty elektronicznej.

Porównywarka packlink.pl dostępna jest również w takich krajach jak Hiszpania, Francja i Niemcy. Mogą z niej korzystać zarówno kliencie indywidualni jaki i firmy. Platforma oferuje narzędzie proste w obsłudze, dzięki któremu możliwe jest wysłanie zarówno przesyłek krajowych, jaki i zagranicznych. Dodatkowo klient może zaoszczędzić czas poświęcony na nadawanie przesyłki (do 50% w porównaniu z tradycyjnymi formami wysyłki) oraz  koszt nadawania paczki (od 20 do 70%).

Jaga74