Zdrowie » Ciało
Jarmark Produktów Regionalnych 16 – 19 stycznia
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Lokalni wystawcy już przygotowują się do pierwszego w tym roku Jarmarku w Porcie Łódź. Na swoich stoiskach, które pojawią się w Centrum w środę 16 stycznia zaoferują Klientom zdrowe i nieprzetworzone produkty pochodzące z lokalnych małych przedsiębiorstw. Jarmark potrwa cztery dni do soboty 19 stycznia włącznie i czynny będzie w godzinach otwarcia Portu Łódź.
Jakie smakołyki będzie można zakupić od regionalnych producentów? Pyszne miody z lokalnych pasiek, chleb wypiekany tradycyjnie na naturalnym zakwasie, sery, a także wędliny i wędzone ryby. Nie zabraknie także suszonych owoców, takich jak śliwki, jabłka czy gruszki oraz suszonych przypraw.
Nadesłał:
beyondpr
|

Dylemat europejskich centrów danych: to nie tylko luka inwestycyjna w wysokości 100 mld EUR…
Jaki napęd do bramy garażowej wybrać?
Kolory, które ocieplą wnętrze – jak stworzyć przytulną atmosferę dzięki farbom?
Wyniki firm ogółem za III kwartał: stabilne zyski dzięki… sztucznej inteligencji!
Komentarze (0)