Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

Jesienny decoupage | Empik Supersam

Zapraszamy na warsztaty do Empiku Supersam w Katowicach, które odbędą się 20 października o godzinie12:00.

Burzmy stereotypy na temat decoupage’u. To nie jest trudna technika, ale z nudą też nie ma nic wspólnego. Warto jednak poznać kilka sztuczek i patentów, aby oklejanie szkatułek, słoików i innych przedmiotów barwnymi elementami stało się fascynującą przygodą, a efekt zaskakiwał najwybredniejszych obserwatorów. Przyjdź na warsztaty w Empiku, może odkryjesz swoje nowe hobby?

Zapisy na warsztaty: Katowice 603 116 924

Warsztaty kreatywne przeznaczone są dla klientów programu „Mój empik”. Kartę programu można założyć w każdej chwili, nawet w trakcie zajęć. Bazą do pracy warsztatowej jest produkt dostępny w salonie, wskazany przez prowadzącego. Żeby przystąpić do pracy, wystarczy się w niego zaopatrzyć.

Po zajęciach gotowe dzieło stanie się miłą pamiątką czasu poświęconego na doskonalenie kreatywności manualnych. Zapraszamy!

Dołącz do naszej grupy na FB „Czas na DIY”
www.facebook.com/groups/czasnadiy/

jagoda.stula@empik.com