Społeczeństwo » Społeczeństwo

Jeszcze więcej znanych marek w Centrum Handlowym Czyżyny!

W ostatnim czasie w Centrum Handlowym Czyżyny otwarte zostały dwa nowe sklepy, które z pewnością ucieszą wielbicieli znanych marek. Mulibrandowy 50 style i duńska marka bieliźniana Change Lingerie wzbogacili ofertę centrum handlowego w asortymencie mody i dodatków.

Change Lingerie to skandynawska marka bieliźniana posiadająca sklepy na całym świecie. Oprócz bogatej oferty i  nietypowych rozmiarów oferuje także profesjonalne doradztwo - klientki mogą liczyć na pomoc brafitterek w doborze odpowiedniego rozmiaru i fasonu. Change oferuje 4 kolekcje: Chic, Change, Charade oraz The Intimate Britney Spears, dzięki którym każda kobieta znajdzie coś dla siebie - od kolorowej i modnej bielizny na każdą kieszeń, poprzez szeroki wybór popularnych modeli w klasycznych i sezonowych kolorach, po ekskluzywną bieliznę. Change Lingerie oprócz doskonałej jakości za rozsądną cenę  oferuje także niespotykaną paletę rozmiarów od 60A do 100J. Sklep Change Lingerie zlokalizowany jest obok salonów Yups! i Groand.

Drugim punktem handlowym, który pojawił się na mapie Centrum Handlowego Czyżyny w czerwcu, jest 50 style - multibrandowy sklep z produktami znanych marek, takich jak: Nike, adidas, Puma, Reebok, Umbro, Lotto, Feewear. 50 style oferuje szeroki wybór wygodnych, stylowych ubrań i butów oraz funkcjonalnych akcesoriów.

Sympatyków znanych marek z pewnością ucieszy duża powierzchnia sklepu, na której znajdą odpowiednie produkty na każdą porę roku: najlepsze bluzy, t-shirty, kurtki, spodnie, buty i plecaki, które świetnie sprawdzą się w codziennym użytkowaniu oraz podczas weekendowych wypadów za miasto.

Dodatkowo obszerny asortyment sklepu uzupełnia sztab przeszkolonych doradców, którzy służą pomocą w doborze markowych produktów. 50 style umiejscowiony jest obok Rossmanna i JYSKA.

W ofercie Centrum Handlowego Czyżyny znajduje się ponad 70 sklepów i punktów usługowych. Jest to doskonałe miejsce, zarówno na spotkanie ze znajomymi przy pizzy czy kawie, jak i wszelkiego rodzaju zakupy – od podstawowych, codziennych sprawunków, po duże zakupy związane z letnimi wyjazdami.

katarzynat2