Firma » Biznes

Już w grudniu Pako Lorente otworzy swój jedyny poznański salon w Galerii Malta

Na początku listopada br. dział leasingu firmy Neinver, odpowiedzialnej za komercjalizację Galerii Malta, podpisał umowę najmu z polską marką odzieżową Pako Lorente, nieobecną w żadnym centrum handlowym w Poznaniu.

Wybierając nowe lokalizacje dla naszych sklepów kierujemy się kilkoma kryteriami,
z których wiodącą rolę odgrywają: wyniki centrum, popularność obiektu na lokalnym rynku i dobrze zarysowana strategia rozwoju. Galeria Malta spełnia je wszystkie, dlatego jesteśmy przekonani, że nasz nowy salon w Galerii Malta odniesie sukces
– tak podpisanie nowej umowy komentuje Prezes Pako Lorente, Rafał Chrapkowicz.

Pako Lorente, polska marka odzieżowa oferująca kolekcje dla współczesnych mężczyzn, rozwija swoją sieć z powodzeniem nie tylko w Polsce, ale także na kilku europejskich rynkach, już niedługo otworzy salon w Galerii Malta. W ofercie firmy Klienci centrum znajdą odzież elegancką w tym garnitury na co dzień i na specjalne okazje, marynarki, płaszcze, obuwie oraz stylowe dodatki takie, jak: paski, szaliki, spinki etc. Marka zaprezentuje poznaniakom także swoją casualową kolekcję, w której miejsce znalazły swetry, spodnie i kurtki wpisujących się w styl sportowej elegancji. Nowy butik zajmie powierzchnię 160 m kw. i będzie zlokalizowany na poziomie 0 Galerii.

Marka Pako Lorente, jako laureat nagrody Luksusowa Marka Roku 2013, świetnie wpasowuje się w nasz miks najemców i budowaną starannie ofertę produktów „z wyższej półki” – mówi Ewa Spychalska, Asset Manager w firmie Neinver, odpowiedzialna za Galerię

Malta. Mamy nadzieję, że szersza oferta odzieży spotka się z uznaniem panów, zwłaszcza w tak newralgicznym momencie roku – przed świętami, przyjęciami karnawałowymi czy sezonem studniówkowym, które nadchodzą wielkimi krokami.

RedLuck