Dom » Wnętrza

Kabiny prysznicowe FRIS od SANPLAST – funkcjonalność i estetyka w przystępnej cenie

Remont łazienki to nie lada wyzwanie. I mamy na myśli nie tylko dobór wszystkich elementów wystroju, aby stworzyć spójne i zgodne z naszymi potrzebami miejsce, ale również i ze względu na budżet.

Dzięki kabinom prysznicowym FRIS od SANPLAST, stworzenie przytulnej i stylowej przestrzeni jest łatwiejsze i bardziej dostępne niż kiedykolwiek.

Marzysz o funkcjonalnej łazience, ale nie chcesz przekraczać swojego budżetu? Dzięki kabinom prysznicowym FRIS od SANPLAST to możliwe. Współczesne rozwiązania łazienkowe nie muszą być drogie, aby spełniały oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników. Kabiny FRIS łączą funkcjonalność z minimalistycznym designem, idealnie wpisując się w estetyczne potrzeby każdego wnętrza, nie dominując przy tym nad jego charakterem.

Seria FRIS to różnorodność modeli, wśród których znajdują się kabiny półokrągłe oraz kwadratowe, dostępne zarówno bez brodzika, jak i w wersjach z brodzikiem akrylowym lub mineralnym strukturalnym. Występują one w najczęściej wybieranych przez klientów wersjach rozmiarowych 80 i 90 cm, co pozwala na łatwe dopasowanie do każdej łazienki. Wypełnienie kabin wykonane jest z transparentnego szkła W0 lub z eleganckim sitodrukiem W20, a dodatkowo dostępne są w trzech kolorach profili – białym, srebrnym błyszczącym oraz czarnym matowym, co pozwala na jeszcze większą personalizację i dopasowanie do charakteru wnętrza.

Kabina prysznicowa FRIS to produkt zaprojektowany z myślą o funkcjonalności i prostocie. Jest to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących klasycznych, ale jednocześnie ponadczasowych akcentów, które odświeżą wnętrze. Zarówno wersje z brodzikiem, jak i bez, umożliwiają elastyczność w aranżacji przestrzeni łazienkowej. Jest to produkt uniwersalny, który doskonale sprawdzi się w łazienkach w różnych wielkościach i stylach.

„Kabiny serii FRIS to odpowiedź na potrzeby rynku – uzupełniają one ofertę SANPLAST o produkty, które są dostępne praktycznie dla każdego. To kabiny w 100% spełniające swoją rolę, bez zbędnych udziwnień. Proste, funkcjonalne i utrzymane w klasycznych formach, idealnie wpisują się w wymagania współczesnych klientów. Najważniejsze jednak jest to, że oferują atrakcyjną cenę, dzięki czemu nowoczesna łazienka staje się dostępna dla każdego.” – mówi Małgorzata Hulisz, Kierownik Działu Marketingu SANPLAST SA.

SANPLAST doskonale rozumie, że każda łazienka zasługuje na odpowiednią oprawę, która podkreśli jej wyjątkowy charakter. Dlatego proponuje rozwiązania, które sprawdzą się w każdym wnętrzu łazienkowym, niezależnie od jego wielkości czy stylu. Kabiny prysznicowe z serii FRIS to idealny wybór dla osób ceniących design, funkcjonalność i przystępne ceny. Minimalistyczne, eleganckie formy oraz możliwość personalizacji sprawiają, że modele te doskonale wpisują się w potrzeby różnych użytkowników. Dzięki dostępnym opcjom, każdy może stworzyć swoją wymarzoną łazienkę z kabinami FRIS od SANPLAST.

Arni