Technologie » Telekomunikacja

Kable światłowodowe i miedziane

Zapraszamy do współpracy integratorów sieci telekomunikacyjnych, operatorów telefonii komórkowej, producentów terminali. Jesteśmy przekonani, że na naszych stronach znajdziecie Państwo produkt lub usługę, której poszukujecie.

Proponujemy współpracę w dziedzinie okablowania sieci służących do transmisji danych. Poniższy artykuł zawiera informacje o naszych produktach i usługach. Od 1996 roku specjalizujemy się w branży telekomunikacyjno informatycznej w zakresie okablowania sieci.

Oferujemy pełną gamę kabli terminalowych i krosujących typu TELCO, opartych o złącze V35 i kabli  AUI. Przewody mogą być wykonane w różnych konfiguracjach i wersjach. Produkujemy  je z materiałów powierzonych oraz własnych w oparciu o schemat dostarczony przez klienta. Z kabli krosujących miedzianych polecamy  patchcordy kat. 5e/6e, RJ45/RJ45 w wersjach UTP i FTP, 100 MHz. Mogą być wykonane w pięciu kolorach. Ich długość jest dowolna. Na zamówienie dostarczamy również kable krosujące wykorzystywane przy budowie okablowania strukturalnego w oparciu o złącza:

• CBE,
  • L110,
  • IDC,
  • KATT.

Nasza firma jest także dostawcą przewodów w technice światłowodewej opierających się o włókna jednomodowe (singlemode) i wielomodowe (multimode). Kable światłowodowe mogą być wykonane z wykorzystaniem wszystkich znanych standardów złącz: SC/PC, FC/APC, ST, FC, MT-RJ, FDDI, ESCON, E2000/APC, E2000/PC. Świadczymy również szereg usług w zakresie zakończeń włókien światłowodowych w obiektach:

• klejenie złączy,
  • spawy mechaniczne oraz termiczne,
  • pomiary sieci reflektometrami i miernikami mocy.

W ofercie posiadamy również różnego rodzaju akcesoria i osprzęt światłowodowy. Proste w montażu przełącznice naścienne, adaptery, patchpanele do zabezpieczana włókien, mufy światłowodowe, media konwertery to niektóre z nich.

Jesteśmy przekonani, że na naszych stronach znajdziecie Państwo produkt lub usługę, której poszukujecie, co pozwoli nam zaliczyć Waszą firme do grona naszych stałych klientów. Dla każdego zarejestrowanego użytkownika udostępniamy cennik produktów i usług. Zapraszamy do współpracy.

Patchcordy światłowodowe