Gospodarka » Żywność
Kapary w oleju z czosnkiem OLE!: Niebanalność w prostym wydaniu
Zobacz więcej zdjęć » |
Kapary w oleju OLE! to wykwintna i zaskakująca propozycja warzywnego dodatku. Mają ciekawy smak – nieco ostry, cierpki. To sprawia, że chętnie sięgamy po nie chcąc podkreślić oryginalność przygotowywanych potraw. Są doskonałym uzupełnieniem sałatek i dodatkiem do wędlin. Mogą być także aromatycznym składnikiem marynaty do mięs. Fuzja kaparów OLE! z tatarem zachwyca
i prezentuje zupełnie nową formę tej przystawki, natomiast słynny francuski sos remoulade bez dodatku kaparów nie może pojawić się na stole. Kapary wyśmienicie smakują również solo, prosto ze słoika. Delikatnie chrupią w przyjemny sposób pobudzając wrażliwe kubki smakowe.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Intrygujące i niebanalne połączenie kaparów z czosnkiem w daniach na ciepło uwolni aromatyczny zapach czosnku i delikatną cierpkość kaparów. Taka kompozycja od razu przywodzi na myśl śródziemnomorski klimat; słoneczny, łagodny z żyzną glebą, gdzie natura obficie dzieli się tym co w niej najlepsze. Wracają ciepłe wspomnienia, do których tak chętnie wracamy szczególnie w jesienne popołudnia i wieczory. Czerpiąc ze źródeł kulinarnych tradycji i przenikających się kultur OLE! tworzy innowacyjne warzywne przysmaki.
Kapary w oleju z czosnkiem OLE! to propozycja dla wszystkich, którzy w kuchni szukają czegoś nowego i wyjątkowego. To zaprzeczenie nudny i banalności.
Kapary w oleju z czosnkiem OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: około 8 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)