Gospodarka » Żywność
Kapary w oleju z pieprzem marynowanym w oleju OLE!
Zobacz więcej zdjęć » |
Pozwól się uwieść elegancji wykwintnych kaparów i unikalnemu połączeniu ich smaku z marynowanym pieprzem, aby odkryć całe bogactwo możliwości kryjące się w małym słoiku.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wyrazisty i nieco cierpki smak kaparów doskonale równoważy i uzupełnia wiele dań mięsnych i rybnych, a także pasuje do jajek czy sałatek, nadając im nutkę wyszukanej elegancji. Kapary nie tylko doskonale smakują, ale także dodają potrawom apetycznego wyglądu. Dzięki temu świetnie sprawdzą się
na spotkaniach towarzyskich podczas których chcemy ugościć naszych bliskich wyjątkowa przekąską.
Słoik kaparów można wykorzystać w całości, używając również aromatycznego oleju w roli dressingu do sałatek czy marynaty do mięs lub ryb. Same kapary natomiast doskonale sprawdzą się zarówno
w daniach na ciepło jak i zimnych przystawkach. Zastosowanie kaparów w kuchni jest naprawdę szerokie i to kolejny powód, żeby włączyć je do swojego menu w nowym roku! Doskonale komponują się zwłaszcza z potrawami kuchni włoskiej i francuskiej, a ich smak najlepiej podkreśla towarzystwo delikatnego wina. Kapary najlepiej sprawdzą się w doborowym towarzystwie – nie tylko innych wyjątkowych smaków, lecz przede wszystkim wspaniałych ludzi, którzy docenią ich wyszukany aromat oraz swoją obecnością sprawią, że wspólny posiłek wprowadzi nas w karnawałowy nastrój.
Kapary w oleju z pieprzem marynowanym w oleju OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: ok 8 złotych
www.wole-ole.pl
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)