Kultura, sztuka » Muzyka

KARAOKE PO POLSKU w Porcie Łódź

Anna Jantar, Bajm, Kombi, Kasia Kowalska, a także Fasolki, czy Majka Jeżowska – utwory tych i wielu innych popularnych artystów usłyszeć będzie można w Porcie Łódź w nieco innej odsłonie – karaoke.

Śpiewać będziemy wszyscy do największych polskich przebojów starszych i młodszych pokoleń! Wydarzenie poprowadzi znany i uwielbiany przez publiczność Krzysztof Ibisz. Port Łódź zaprasza 10 listopada o godzinie 12:00 do Atrium.

Muzyczny event uświetni 100. Rocznicę Odzyskania Niepodległości Polski. Zabawa skierowana jest do wszystkich bez względu na wiek, także do najmłodszych. Każdy z łatwością znajdzie piosenkę, którą chciałby zaśpiewać dla bliskich i zgromadzonej publiczności. Repertuar muzyczny będzie bardzo szeroki, a do spróbowania swoich sił na scenie i z podkładem muzycznym zachęci nas sam Krzysztof Ibisz! Na uczestników karaoke czekają nagrody – karty podarunkowe do wykorzystania w sklepach Portu Łódź.

Przez całą sobotę hostessy rozdawać będą Klientom także biało – czerwone kotyliony, symbolizujące stulecie odzyskania Niepodległości. Najmłodszych ucieszą z pewnością białe i czerwone balony, natomiast dorośli uczestnicy eventu otrzymają w prezencie płyty z polską muzyką patriotyczną.

Port Łódź zaprasza do wspólnego świętowania rocznicy w radosnej muzycznej atmosferze 10 listopada w godzinach 12:00 – 18:00. Wydarzenie jest bezpłatne.

beyondpr