Firma » Reklama

Kinga zaufała VanguardPR

Producent ekskluzywnej bielizny Kinga dołączył do grona klientów krakowskiej agencji VanguardPR – Grupa Adweb. Agencja zadba o całokształt wizerunku firmy.

Do zadań VanguardPR należy stworzenie strategii wizerunkowej firmy, prowadzenie media relations oraz działania z zakresu Community Marketing. Dodatkowo agencja zajmie się doradztwem kreatywnym oraz tworzeniem niestandardowych planów promocji.

Kinga działa na rynku bieliźniarskim od 1994. W swoich projektach łączy wygodę, wysoką jakość oraz design, tworząc jedną z najpiękniejszych bielizn w Polsce. Firma może pochwalić się m.in. tytułem przedsiębiorstwa Fair Play 2009, który utrzymuje od roku 2006. Posiada Złoty Laur Klienta 2009 w kategorii polscy producenci bielizny, który przyznawany jest w oparciu o rozpoznawalność marki i jakość produktu na polskim rynku. Firma została nagrodzona również Gazelą Biznesu 2008 oraz Platynowym Laurem Konsumenta. Najnowsza kolekcja „Las Vegas” nawiązuje do przepychu i kolorów miasta rozrywki, wprowadzając do niego elementy subtelnej elegancji.

O Grupie Adweb

W skład Agencji Marketingu Zintegrowanego Grupa Adweb (www.grupa-adweb.pl) wchodzą: agencja interaktywna Adweb (www.adweb.pl), agencja public relations VanguardPR (www.vanguardpr.pl), SEO/SEM Adseo(www.adseo.pl) oraz 2BE.PL świadczące usługi z zakresu rejestracji domen oraz hostingu (www.2be.pl).

VanguardPR

• avatar
    anka 2010-04-01 19:07:16

Widać, widać - od kilku dni spamerzy "reklamujący" kingę szaleją na forach. Jakiś rok temu Vanguardia zrobiła podobną szopkę z inną firmą bieliźnianą (na D. jakby ktoś nie kojarzył), firmie to zniszczyło internetowy wizerunek bo zrobiono z niej żałosnego spamera. Teraz widzę podobny los czeka Kingę...