Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Klienci NoVa Park wybrali Ambasadorów NoVa Park 2018

Znamy Ambasadorów NoVa Park 2018! Decyzją klientów, najwięcej głosów zdobyła rodzina Państwa Leszczyńskich, która w przyszłym roku będzie „twarzą” NoVa Park, a już pod koniec września pojedzie wraz ze Sławkiem Sajkowskim na rodzinną wyprawę po województwie lubuskim w wersji "na bogato".

Agnieszka i Mariusz Leszczyńscy z Weroniką i Maksymilianem zostali uznani za najsympatyczniejszą gorzowską rodzinę. W nagrodę zwycięzcy pojadą na luksusową, rodzinną wyprawę po województwie lubuskim. W programie zaplanowano m.in. niezapomniany pobyt w Pałacu Mierzęcin Welleness & Wine Resort oraz Hotelu Woiński SPA w Lubniewicach, lot balonem ze zdobywczynią Pucharu Świata – Beatą Choma, przejażdżkę na nartach wodnych, windsurfing i nurkowanie w Jeziorze Lipim w miejscowości Długie, spływ kajakowy Korytnicą oraz zwiedzanie Parku Mużakowskiego i bunkrów w Międzyrzeczu.

„Za nami trzecia edycja konkursu na Ambasadorów NoVa Park 2018. Cieszymy się, że po raz kolejny spotkała się ona z zainteresowaniem zarówno ze strony rodzin, jak również klientów, którzy oddawali głosy na swoich faworytów. Dziękujemy wszystkim klientom za zaangażowanie, a Państwu Leszczyńskim gratulujemy wygranej. Wraz z początkiem stycznia 2018 roku zobaczymy nowych Ambasadorów w ich pierwszej kampanii promującej NoVa Park” – mówi Katarzyna Borowiak, kierownik ds. marketingu NoVa Park.

Konkurs „Ambasadorzy NoVa Park 2018” składał się z dwóch etapów. Spośród 57 rodzin, które zgłosiły się do pierwszego etapu, Jury Konkursu wybrało pięć najbardziej fotogenicznych. W drugim etapie konkursu, w dniach 8-10 września, klienci NoVa Park mogli głosować na jedną z pięciu finałowych rodzin.

To już trzecia edycja konkursu, w ramach którego NoVa Park szuka rodzin będących wizytówką NoVa Park. Efekty sesji zdjęciowej z udziałem Państwa Leszczyńskich będzie można podziwiać na początku przyszłego roku.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak Pull&Bear, Intersport, KiK, KFC, Pure Fitness, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Kubenz, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka.

Właścicielem NoVa Park jest konsorcjum firm MAS Real Estate oraz Prime Kapital. Zarządcą NoVa Park jest firma PK Property Management (Poland) Sp. z o.o.

www.nova-park.pl

Orchidea