Firma » Biznes

Kolejna zwycięska strona www na portalu Mintia.com.

W konkursie zorganizowanym przez innowacyjny portal na grafików mintia.com wyłoniono kolejny zwycięski projekt. Tylko jedna spośród 75 nadesłanych koncepcji graficznych została wytypowana i nagrodzona.

Zwycięski projekt zyskał aprobatę klienta w trzech podstawowych kategoriach: promocja, komunikacja, sprzedaż. Wszystkie trzy kryteria projektu zostały zachowane i zrealizowane przez jego twórcę w sposób zgodny z oczekiwaniami Firmy. To już kolejny pozytywnie rozstrzygnięty konkurs na portalu Mintia.com, którego zwycięzca otrzymał nagrodę pieniężną.

Mintia.com jest internetową agencją marketingową, która w projektowaniu wykorzystuje aspekty społecznościowe, co pozwala uzyskać i oferować wysokiej jakości usługi kreatywne. Mintia jest międzynarodową społecznością projektantów (grafików komputerowych) i osób kreatywnych (freelancerów). Projektantom oferuje miejsce, gdzie mogą rozwijać swoje umiejętności, zarabiać pieniądze, pozyskiwać zlecenia oraz nawiązywać kontakty biznesowe z osobami ze swojej branży. Klientom oferuje miejsce, gdzie mogą uzyskać niemalże nieograniczoną ilość wysokiej jakości usług kreatywnych, od projektowania logo, poprzez druk wizytówek,  programowanie stron internetowych na produkcji filmowej skończywszy.

MagdalenaZ