Firma » Biznes

Kolejny rok MORE PR z Bacardi-Martini Polska

Agencja MORE PR kontynuuje współpracę z Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o. – importerem i dystrybutorem luksusowych alkoholi.

Agencja będzie odpowiedzialna za doradztwo strategiczne oraz obsługę public relations siedmiu marek z portfolio Klienta: wódki Grey Goose, ginu Bombay Sapphire, koniaku Baron Otard, tequili Camino Real, szampana Laurent Perrier, whisky Dewar’s oraz William Lawson’s. Agencja realizować będzie zadania w ramach działań media relations, planowania oraz realizacji eventów, jak również uczestniczyć w podejmowaniu strategicznych decyzji związanych z planowaniem szerokich działań marketingowo-promocyjnych.

Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o. to wyłączny importer i dystrybutor luksusowych alkoholi. Sama Grupa Bacardi-Martini powstała w 1993 roku w wyniku połączenia dwóch, mających już wcześniej światową renomę,  firm – Bacardi Ltd. oraz Martini & Rossi. Od lat zajmuje czołowe miejsce w rankingach największych producentów i dystrybutorów alkoholu. W swojej ofercie posiada doskonale znane i rozpoznawane na całym świecie rumy Bacardi, wermuty Martini i wina musujące – lubiane przez konsumentów Martini Asti, Martini Brut i Martini Prosecco. W portfolio Bacardi-Martini Polska Sp. z o.o. znajdują się także: gin Bombay Sapphire, luksusowa wódka Grey Goose, wykwintny koniak Baron Otard, tequila Camino Real oraz szampany Laurent Perrier.

MORE PR świadczy usługi z zakresu media relations, organizacji eventów oraz wydarzeń specjalnych, zarządzania sytuacjami kryzysowymi, komunikacji wewnętrznej, doradztwa komunikacyjnego oraz wizerunkowego oraz e-pr.

MORE PR
Ul. Poborzańska 8 lok. 14, 03-368 Warszawa, Tel. (022) 401 73 73