Firma » Biznes

Komandor pod opieką Triple PR

Agencja Triple PR wygrała przetarg na kompleksową obsługę w zakresie public relations firmy Komandor, wiodącego producenta drzwi przesuwnych. Jest to kolejny klient z segmentu interior design w portfolio Agencji.

Agencja Triple PR w ramach działań PR odpowiada za komunikację z mediami,  prowadzenie profilu marki na Facebooku oraz doradztwo wizerunkowe. Za obsługę nowego klienta jest odpowiedzialna Anna Zając, Senior Account Manager.
Komandor jest liderem na rynku w produkcji systemów do zabudowy wnętrz, głównie w oparciu o system drzwi przesuwnych do szaf oraz garderób.
Firma istnieje na rynku od 1992 roku. Obecnie Grupa Komandor obecna jest w 38 krajach. Poprzez rozbudowaną sieć autoryzowanych punktów Komandor aranżuje przestrzenie mieszkalne i użytkowe u klientów na całym świecie. Produkty marki Komandor to wysoka jakość i styl udokumentowane wymaganymi przez standardy europejskie atestami i certyfikatami.

Agencja Triple PR świadczy kompleksowe usługi public relations zarówno z zakresu Brand PR, jak i PR korporacyjnego. Specjalizuje się w strategicznym doradztwie komunikacyjnym, działaniach Media Relations oraz budowaniem wizerunku marek w Internecie. Wśród klientów Agencji znajdują się m.in. takie firmy jak Monster Worldwide Polska, HRS.pl, Ringier Axel Springer, Ergo International (marka Villa Italia), Instytut Wzornictwa Przemysłowego, Lubię to – Social Media Agency, mail-media, Krajowa Unia Producentów Soków oraz Korporacja Przedsiębiorców Budowlanych UNI-BUD.
www.komandor.pl
www.triplepr.pl