Firma » Biznes

Konferencja „Biznes Krok po Kroku” – Lucky Monday partnerem

Konferencja dla młodych przedsiębiorców – „Biznes Krok po Kroku” odbędzie się 27 marca w Krakowie. Na Barce Stefan Batory spotkają się prelegenci i praktycy z całej Polski. W trakcie spotkania poruszone zostaną zagadnienia z zakresu: networkingu, komunikacji PR oraz technik sprzedaży.

Coraz więcej osób decyduje się na założenie własnej działalności gospodarczej. Sam pomysł na produkt lub usługę, którą będą oferować, to jednak nie wszystko. Warto stale poszerzać swoją wiedzę, zwłaszcza w obszarach księgowości, finansów, nowych technologii i marketingu – podkreśla Anna Flaga, Prezes Fundacji Twoja Inicjatywa.

Po Warszawie, Gdańsku i Katowicach przyszedł czas na Kraków. Spotkanie dla przedsiębiorców, odbędzie się 27 marca na krakowskiej barce Stefan Batory przy Bulwarze Czerwieńskim  w godzinach od 10:00 – 17:00.

Tematyka spotkania

W trakcie wykładów uczestnicy mówić będą o zakładaniu własnej działalności gospodarczej, sprzedaży i komunikacji. Zostanie poruszona tematyka networkingu, czyli budowanie sieci kontaktów oraz pozyskiwanie kontrahentów. Ważnym tematem będzie również marketing, public relations oraz szeroko pojęta promocja firmy, także poprzez działania w Internecie.

Prelegenci

Wśród prelegentów będą obecni specjaliści i praktycy z różnych dziedzin m.in. Mateusz Bacański, Prezes Zarządu  AARA & DRUKPLAST Sp. z o.o. i BNI Polska, Łukasz Świrgał, Dyrektor Departamentu Marketingu Tax Care, Agnieszka Żelazko, Dyrektor Zarządzający w Grupie BRM, Piotr Żyłka, reprezentujący platformę do nawiązywania kontaktów biznesowych – Multibiznes.pl oraz Barbara Bil reprezentująca środowisko prawnicze.

Zapisy

Koszt uczestnictwa w warsztatach- 39 zł/os. Zapisy na wykłady są obowiązkowe. Formularz zgłoszenia znajduje się: http://www.twoja-inicjatywa.pl/index.php?zm=6

Organizatorem konferencji jest Fundacja "Twoja Inicjatywa"

Lucky Monday PR Events