Firma » Reklama

Konkurs fotograficzny „Erotyczna jesień z Kinky Winky”

Od blisko miesiąca mamy jesień. Dla jednych jest to pora roku nijaka, mokra, zimna, pełna deszczu, podłego nastroju i jesiennej deprechy, dla innych z kolei - miesiąc, w którym rozkwitają.

Złota jesień, idealne, wielokolorowe tło dla pięknych fotografii, a późniejsze godziny to długie chłodne wieczory, które można można spożytkować na wiele sposobów - gotować, poczytać, wtulić się w drugą połówkę przed telewizorem i ulubionym serialem albo… No właśnie, spożytkować długie godziny na coś o wiele bardziej przyjemnego, najlepiej przy akompaniamencie jakichś gadżetów wprost z naszego sklepu Kinky Winky.

Jeżeli jeszcze nie jesteście w posiadaniu żadnej z naszych zabawek, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby jakąś zdobyć, w dodatku w bardzo prosty i przyjemny sposób. Specjalnie dla wielbicieli naszego sklepu i osób marzących o własnej erotycznej zabawce, przygotowaliśmy fantastyczny konkurs fotograficzny “Erotyczna Jesień”.

Nazwa naszego konkursu w zasadzie opisuje to, czego od Was oczekujemy, jednak szczegóły wyglądają następująco: po pierwsze, musicie mieć konto na Instagramie, po drugie, jeżeli jeszcze nie obserwujecie naszego profilu na Instagramie, koniecznie zacznijcie od tego kroku. Następnym punktem jest wykonanie fotografii, której tematyka będzie rozwinięciem zdania “przyjemność z seksu to dla mnie…”. Zdjęcie, które wykonacie może być dowolne, po prostu spróbujcie uchwycić to, co nosicie w sobie, co czujecie, jak rozumiecie temat konkursu. Możecie posłużyć się zarówno rekwizytami, przebraniami, jak i grą światła, wszystko zależy od Was. Kolejnym i ostatnim już krokiem niezbędnym do wzięcia udziału w naszym konkursie jest umieszczenie wykonanej fotografii na swoim profilu w portalu Instagram, koniecznie opisując swoje zdjęcie trzema hashtagami: : #erotycznajesien, #kinkywinkypl oraz #kinkykonkurs.

Na wasze zgłoszenia czekamy od 17.10.2017 od godziny 18:00 do 14.11.2017 do godziny 00:00. Ogłoszenie wyników konkursu oraz wskazanie zwycięzców nastąpi najpóźniej 21.11.2017, o czym będzie można dowiedzieć się z naszej strony internetowej.

Ostatnim, a zarazem najważniejszym aspektem naszego konkursu jest to, o co gracie. Dla autorów lub autorek trzech najlepszych zdjęć przewidzieliśmy super nagrody: laureat pierwszego miejsca zostanie obdarowany luksusowym wibratorem typu różdżka marki Doxy, dla drugiego miejsca przewidzieliśmy zestaw eleganckich pasów BDSM marki Bettie Page, natomiast za zajęcie trzeciego miejsca laureat dostanie dwie ciekawe książki “Ona ma siłę” oraz "Zakazane ciało". Nagrody, które wymieniliśmy nie są jednak jedynymi, które wygrać można w naszym konkursie. Przewidzieliśmy również nagrody pozaregulaminowe dla ponadprogramowych ciekawych fotografii.

To jednak nie koniec niespodzianek, jakie dla Was mamy. W jury zasiądzie jedna z najciekawszych osobistości ze świata polskich blogów erotycznych i dotyczących seksu - Nat z portalu proseksualna.pl. Nasz konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla pełnoletnich osób, dlatego prosimy o przemyślane zgłoszenia. Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie.

Zapraszamy!

Więcej informacji na: https://www.kinkywinky.pl/blog/aktualnosci/konkurs-fotograficzny-erotyczna-jesien.html

sos66