Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Kosze upominkowe

Współpraca firmy IT Company z siecią sklepów Piotr i Paweł zaowocowała kolejnym nowym projektem. Z przyjemnością informujemy, że stworzyliśmy internetowy system do sprzedaży koszy okolicznościowych.

Piotr i Paweł jest miejscem zakupowym nie tylko standardowej oferty spożywczej, lecz również gotowych koszy podarunkowych przygotowywanych na różne okazje. IT Company zajął się informatyczną stroną całego przedsięwzięcia.

System aktualnie obsługuje wszystkie ponad 30 sklepów, których sukcesywnie przybywa, a każdy z nich posiada odrębny panel do zarządzania zamówieniami. W koszach znajdują się odpowiednio skomponowane przysmaki. Na stronie e-sklepu kosze.piotripawel.pl można kupić wyjątkowe kosze dla bliskich osób lub biznesowych partnerów. Zielona fantazja, Absolutne rarytasy, Kosz wytworny i wiele innych koszy to oferta dostępna do zamówienia przez Internet i odbioru osobiście w sklepach sieci Piotr i Paweł. System umożliwia szczegółowe zapoznanie się z zawartością każdego kosza. Dzięki rozwiązaniom opracowanym przez IT Company klienci mogą także zamówić kosz w Poznaniu, a odebrać np. w Warszawie.

Zdaniem Dyrektora Marketingu Piotra i Pawła- Ewy Aleszczyk-Kalinowskiej system koszy upominkowych to innowacyjny kanał dystrybucji dla tego produktu. System, stworzony przez IT Company jest intuicyjny i prosty w obsłudze. Bez problemu system koszy obsługiwany jest przez kierowników sklepów sieci. System sprzedaż koszy zapewnia zatem wygodę i pełen komfort nawet najbardziej wymagającym klientom.

IT Company
http://