Firma » Biznes

Koszty zdjęć ślubnych na terenie Poznania i Konina

Wspomnienia bardzo szybko zacierają się w ludzkiej pamięci, dlatego ważne momenty z naszego życia warto uwieczniać na zdjęciach, które – jeśli tylko będą odpowiednio przechowywane – oprą się upływowi czasu i będą stanowić wspaniałą pamiątkę dla nas i naszych krewnych.

Szczególnie ważne dla wielu rodzin są zdjęcia ślubne. Często do nich z przyjemnością wracamy. Niestety równie wielu z nas nie jest zadowolonych ze swoich zdjęć ślubnych. Winę za ten stan rzeczy ponosi zwykle fotograf ślubny, który – wbrew zapewnieniom – wcale nie był profesjonalistą i nie dysponował wysokiej jakości sprzętem fotograficznym. Z tego też powodu nie należy wybierać najtańszych ofert zdjęć ślubnych; jeśli chcemy nieco obniżyć koszty ślubu i wesela, szukajmy oszczędności w innych sferach. Za profesjonalne sesje zdjęciowe na terenie Poznania i Konina trzeba zapłacić około 2 tysięcy złotych. Cena ta obejmuje pełną relację fotograficzną z przygotowań przed ślubem, z samej ceremonii (w kościele lub w urzędzie stanu cywilnego) oraz z zabawy weselnej. Niektórzy fotografowie oferują jeszcze tak zwany plener ślubny, czyli mini sesję fotograficzną w nieodległym terminie od ślubu w wybranym przez młodą parę miejscu.

zami