Dom » Budownictwo

Kreator Budownictwa Roku 2020 dla firmy Blachy Pruszyński.

To już kolejny raz, kiedy firma Blachy Pruszyński znalazła się pośród laureatów w konkursie Kreator Budownictwa Roku, który jest organizowany przez Wydawnictwo Polskiej Izby Inżynierów Budownictwa

Podczas jubileuszowej gali (zrealizowanej po raz 10.), która z powodu epidemii Covid-19 musiała odbyć się on-line, odznaczona została firma, jak i prezes zarządu – Krzysztof Pruszyński. Wyróżnienie to świadczy przede wszystkim o podejściu do współczesnego budownictwa i biznesu. Wyznaczanie nowych ścieżek rozwoju oraz tworzenie rynku to najważniejsze elementy, które składają się na sukces przedsiębiorstwa. Branża budowlana to ogromna część polskiej gospodarki, która tworzy nowe horyzonty, miejsca pracy oraz kreuje nowoczesne rozwiązania. Firma Blachy Pruszyński funkcjonuje jako przedsiębiorstwo nie od dziś i doskonale wie na co należy się przygotować, jeśli chodzi o pokrycia dachowe. Tytuł Kreatora Budownictwa świadczy o pozycji lidera, co potwierdzają liczne opinie zadowolonych klientów.

IMPULSE