Społeczeństwo » Społeczeństwo

Kulinarna podróż z tradycyjnym smakiem w Centrum Handlowym Czyżyny

W dniach 19-22 września br. w Centrum Handlowym Czyżyny odbędzie się jarmark regionalny. To doskonała okazja dla wszystkich wielbicieli tradycyjnych specjałów do odkrycia przysmaków i nabycia produktów wytwarzanych według lokalnych receptur.

Podczas jarmarku 12 wystawców z całej Polski zaprezentuje to, co najlepsze w ich regionach - tradycyjne produkty spożywcze wytwarzane z najlepszych składników.

Pachnące, świeże chleby, wyroby wędliniarskie, różne rodzaje serów, miody, przetwory i przyprawy oraz… regionalne napitki – te produkty będą kusiły wszystkich, którzy odwiedzą CH Czyżyny w czasie trwania jarmarku regionalnego.

Nie zabraknie także smaków świata – między innymi aromatycznych oliwek.

Zapraszamy wszystkich smakoszy w kulinarną podróż ze smakiem!

Szczegóły: www.centrum-czyzyny.pl

O Centrum Handlowym Czyżyny:

Centrum Handlowe Czyżyny to jedno z pierwszych centrów handlowych w Krakowie, zlokalizowane w dzielnicy Nowa Huta. Oferta Centrum obejmuje hipermarket Carrefour, sklepy specjalistyczne Leroy Merlin oraz Jysk, a także galerię butików i punktów usługowych, spośród których wiodącymi markami są Rossmann, CCC, Pepco, Euro RTV AGD. W Centrum Handlowym Czyżyny znajdują się również liczne kawiarnie i restauracje (KFC, Domino’s Pizza, Olimp, Silver Dragon, Sevi Kebab oraz Caffe Frappe Point). Centrum jest zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie dużych osiedli mieszkaniowych oraz dworca PKS. Centrum Handlowe Czyżyny to miejsce przyjazne klientom, oferujące możliwość zrobienia zakupów w miłej, kameralnej atmosferze.

katarzynat2