Technologie » AGD - RTV

Kup projektor Epson EH-TW5200, odbierz 420 zł i oglądaj mecze na wielkim ekranie

Kup projektor Epson EH-TW5200, odbierz 420 zł  i oglądaj mecze na wielkim ekranie
Za każdy projektor Epson EH-TW5200 kupiony w Polsce w okresie 1.04.2014 – 14.07.2014 użytkownik indywidualny może otrzymać zwrot 420 zł. Warunkiem uzyskania zwrotu promocyjnej kwoty jest rejestracja zakupu na stronie www.epson.pl/worldcuppromo

Wysoka rozdzielczość Full HD oraz doskonale nasycone kolory dzięki technologii projekcji 3LCD sprawiają, że oglądający na wielkim ekranie we własnym domu zmagania piłkarzy, poczuje się tak jakby był wśród nich na boisku.

Epson EH-TW5200 to łatwy w konfiguracji projektor Full HD (1920x1080) wyświetlający obraz 2D
i 3D o jasności 2000 lumenów i kontraście 15 000 : 1. Sygnał wizyjny dostarczany być może
np. z tunera TV telewizji kablowej m.in. poprzez złącze HDMI lub MHL - z urządzeń mobilnych. Technologia 3LCD, której Epson jest twórcą, zapewnia również jednakową jasność światła białego
i barwnego, nieosiągalną w  innych, popularnych technologiach projekcji. Gwarantuje to najwyższą jakość obrazu i doskonałe nasycenie kolorów zarówno w oglądanych transmisjach sportowych, filmach jak i grach komputerowych. Więcej o EH-TW5200: http://www.epson.pl/pl/pl/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/12422

Epson EH-TW5200 w dorocznym plebiscycie czytelników magazynu i portalu CHIP uzyskał zaszczytny tytuł Produkt Roku CHIP’14, w kategorii projektory. Zwycięskie urządzenia czytelnicy wybierali głosując na listę najlepszych i najciekawszych – zdaniem redaktorów CHIP – urządzeń i produktów IT jakie miały swoją premierę na polskim rynku w 2013 roku.

Informacje o  firmie Epson

Epson jest globalnym liderem innowacyjności. Szeroka oferta firmy obejmuje produkty od drukarek atramentowych i systemów drukowania, przez projektory 3LCD i roboty przemysłowe po czujniki i inne mikrourządzenia. Chcąc pozyskać klientów z całego świata, Epson jako przedsiębiorstwo zdobywające kolejne rynki dostarcza najlepsze możliwe kompaktowe, energooszczędne, precyzyjne rozwiązania dla handlu i przemysłu.

Grupa Epson, na czele której stoi japońska firma Seiko Epson Corporation, zatrudnia ponad 68 000 pracowników w 96 spółkach na całym świecie. Jesteśmy niezwykle dumni z naszego wkładu w ochronę środowiska naturalnego oraz rozwój społeczności, w których funkcjonujemy. http://global.epson.com/

Epson Europe — informacje

Epson Europe B.V., z siedzibą główną w Amsterdamie, zapewnia obsługę rynków europejskich, dalekowschodnich, rosyjskich i afrykańskich. Zatrudniający 1727 pracowników oddział Epson Europe w roku fiskalnym 2012 osiągnął sprzedaż równą 1540 mln euro. http://www.epson.eu

Wizja ekologiczna 2050

Dodatkowych informacji udzielają:

Ewa Pytlak, ewa.pytlak@epson.pl
Marketing Coordinator
EPSON EUROPE B.V. Sp. z o.o.
Oddział w Polsce

INDALO Public Relations