Dom » Budownictwo

Kup promocyjny produkt marki WIŚNIOWSKI i wesprzyj domy dziecka

Trwa rewelacyjna promocja, dzięki której klienci firmy WIŚNIOWSKI mogą zakupić wysokiej jakości produkty w niezwykle atrakcyjnych cenach, a przy tym wesprzeć domy dziecka. Z zakupu każdego produktu objętego promocją, 100 zł zostanie przeznaczone na wyposażenie placówek opiekuńczo-wychowawczych.

Celem akcji SPEŁNIJ MARZENIE O BEPIECZEŃSTWIE jest wyposażenie domów dziecka w produkty marki WIŚNIOWSKI. Teraz każdy klient firmy może mieć w tym swój udział, a dodatkowo kupić bramę, drzwi lub ogrodzenie w świetnych cenach. Wszystko po to, by zapewnić dzieciom bezpieczeństwo, którego potrzebują.

Najnowsza kampania kusi świetnymi cenami osoby zainteresowane kupnem bram, drzwi i ogrodzeń. Promocja obejmuje trzy wysokiej klasy produkty marki WIŚNOWSKI, które mogą stanowić idealne ukoronowanie każdego nowoczesnego domu i posesji:

1.     brama garażowa UniTherm - super ciepła automatyczna brama garażowa z płaszczem o grubości 60 mm, za dopłatą jedynie 10% od ceny podstawowej

2.     Drzwi Aluminiowe CREO – piękno i funkcjonalność, z nowoczesnymi zawiasami ukrytymi w skrzydle

3.     Ogrodzenia posesyjne z kolekcji MODERN – ogrodzenia z wypełnieniem z blachy pełnej lub perforowanej z rabatem 10%, przyciągające uwagę prostym, minimalistycznym wzornictwem.

Pozostałe informacje i szczegóły akcji promocyjnej marki WIŚNIOWSKI są dostępne na stronie internetowej www.wisniowski.pl oraz w punktach handlowych na terenie całej Polski oferujących produkty firmy WIŚNIOWSKI.

SPEŁNIJ MARZENIE O BEZPIECZEŃSTWIE to przede wszystkim konkurs adresowany do wychowanków domów dziecka. Już 6 grudnia 2015 roku poznamy 10 laureatów, których firma Wiśniowski wyposaży w swoje produkty. Do końca listopada za pomocą aplikacji konkursowej na Facebookowej stronie marki WIŚNIOWSKI można oddawać głosy na ulubione prace: https://www.facebook.com/WISNIOWSKI.GROUP/app_425042714278677

Arni