Moda » Odzież

Lato pełne okazji w ETC Swarzędz

Wakacje tuż, tuż. To niemal ostatni dzwonek, by zakupić wszystkie niezbędne rzeczy na planowane, wakacyjne podróże. Teraz dostępne w jeszcze niższej cenie, ponieważ rozpoczęły się sezonowe wyprzedaże.

ETC Swarzędz zachęca do korzystania z trwających promocji, dopóki w sklepach dostępny jest asortyment w pełnych rozmiarach. Co więcej, centrum handlowe jest już czynne w 100%. Odwiedzający mogą korzystać ze strefy gastronomicznej czy siłowni, a dzieci z atrakcji sali zabaw.

W tym roku z niecierpliwością czekaliśmy na otwarcie galerii handlowych i rozpoczęcie letnich wyprzedaży. Warto skorzystać z nich jak najszybciej. Odzież, obuwie czy akcesoria rozchodzą się jak świeże bułeczki. Nie bez powodu... Proponowane rabaty sięgają nawet 70%. To świetna okazja, by uzupełnić garderobę o najnowsze trendy, dbając przy tym o stan konta. Na zakupy do ETC Swarzędz bez obaw można zabrać dzieci, które w międzyczasie będą świetnie się bawić w ponownie otwartym Klubie Kulkids. Sala zabaw oferuje wiele bezpłatnych atrakcji m.in. małpi gaj z basenem z kulkami, zjeżdżalniami i trampoliną, kącik zabaw oraz kącik dla najmłodszych.  Co więcej, miłośnicy zakupowego szaleństwa powinni być czujni. Na początku lipca, z okazji Dni Swarzędza centrum handlowe planuje wyjątkowe okazje. Od 3 lipca, w ramach Dni Swarzędza, będzie można zdobyć specjalną gazetkę, w której znajdą się dodatkowe kupony rabatowe.

ETC Swarzędz warto odwiedzić jednak nie tylko z powodu trwających promocji. W Centrum działają wszystkie sklepy i punkty usługowe. Każdy chętny może już ćwiczyć w Klubie 2B Active Fitness.

W przerwie od treningów czy zakupów, klienci mają możliwość zjeść posiłek w działającej już strefie gastronomicznej. Do dyspozycji klientów pozostają m.in. takie lokale, jak Pizza Hut Express, Sushi&More czy Restauracja Olimp.

ETC Swarzędz przypomina również, że Intermarché czynne jest w każdą niedzielę, w godzinach 09:00-20:00. W pozostałe dni, sklep zaprasza na zakupy od 08:00 do 21:00. Supermarket świadczy również usługi pocztowe – „paczka w ruchu”.

Więcej informacji na temat promocji i wydarzeń odbywających się w ETC Swarzędz znaleźć można na stronie internetowej www.etcswarzedz.pl oraz na fanpage’ach na Facebooku i Instagramie.

beyondpr