Dom » Architektura

„Łazienki polecane przez życie” – wiosenna odsłona kampanii wizerunkowej marki Cersanit

„Łazienki polecane przez życie” –  wiosenna odsłona kampanii wizerunkowej marki Cersanit

Ruszyła kolejna odsłona kampanii wizerunkowej Cersanit pod hasłem „Łazienki polecane przez życie”. W ramach kampanii marka wykorzystując wieloletnie doświadczenie, a także specjalistyczną wiedzę –chce budować świadomość i inspirować Polaków do działania i tworzenia indywidualnej łazienkowej przestrzeni, z wykorzystaniem najwyższej jakości produktów, stylów, a także funkcjonalnych i wygodnych rozwiązań.

Spot reklamowy „Łazienki polecane przez życie” opiera się na statystykach obrazujących, ile czasu spędzamy w łazience. Pokazują one, że spędzamy w niej aż trzy lata naszego życia – z czego 6 miesięcy pod prysznicem, 3 miesiące w toalecie, a ponad 4 miesiące na goleniu. Dlatego Cersanit w kampanii podkreśla, jak niezwykle ważne jest, by jej wnętrze było idealnie dopasowane do indywidualnych potrzeb. Łazienka to pomieszczenie raczej niedoceniane, jednak jak pokazują badania pełni ważną rolę w naszym życiu. Warto więc poświęcić jej trochę uwagi – nawet pozornie trudną i niewielką przestrzeń można zmienić w prawdziwą oazę, by było nam „w niej miło i wygodnie”.

Bazując na swoim doświadczeniu i wiedzy, Cersanit proponuje konsumentom kompletne rozwiązania, dzięki którym każdy będzie mógł stworzyć piękną i wygodną łazienkę w swoim stylu od A do Z.

W ramach promocji zaplanowano kampanią digitalową, opartą na kanałach online w tym social media. Za przygotowanie kreacji spotu odpowiada Brasil Warsaw, a kampanią digital i zakupem mediów zajęła się agencja Cube Group oraz Cersanit.

Kampania wizerunkowa potrwa od 16 kwietnia do 15 czerwca.

Link do landing page kampanii:

Link do spotu:

Dodatkowych informacji udzielą:

Kamila Dębniak, Garden of Words

Tel. kom. +48 508 988 861

email: k.debniak@gardenofwords.pl

Cersanit – to niekwestionowany lider na rynku wyposażenia łazienek. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu
i wykorzystaniu najnowszych technologii marka gwarantuje swoim Klientom gotowe, kompleksowe rozwiązania, łączące w sobie funkcjonalność, wygodę, wysoką jakość i dobry styl. W ofercie marki Cersanit znajdziemy szeroki asortyment wyposażenia łazienek, obejmujący najwyższej jakości ceramikę (m.in. umywalki, toalety, bidety), wanny, meble łazienkowe, armaturę oraz płytki ścienne i podłogowe, które pozwolą urządzić wnętrze od A do Z. Marka doradza, jak zaaranżować wnętrze w optymalny sposób, proponując rozwiązania przyjazne zarówno na etapie urządzania, jak i użytkowania.

www.cersanit.com.pl

Cersanit