Gospodarka » Żywność

LIDL PISZE HISTORIĘ I SPRZEDAJE PRODUKTY W NAJNIŻSZYCH CENACH!

Lidl nadal zaskakuje swoich klientów promocjami. Po spektakularnych obniżkach cen produktów do 2 zł oraz 1 zł postanowił pójść krok dalej. Już od poniedziałku 11 lipca w ofercie znajdą się artykuły w najniższej cenie w historii sieci.
Lidl kontynuuje swoje działania promocyjne, proponując klientom najtańsze produkty
w historii obecności sieci sklepów w Polsce. Już od 11 lipca, każdego dnia od poniedziałku
do soboty, jeden produkt będzie sprzedawany w niezwykle atrakcyjnej cenie - jakiej wcześniej nigdy nie było! Pierwszym przecenionym produktem będą jabłka. Kilogram będzie można kupić 60% taniej - za jedyne 0,99 zł. Ceny kolejnych przecenionych produktów będą przekazywane klientom za pośrednictwem mediów w dzień poprzedzający promocję.

Zaskakuje promocjami
Od kwietnia br. Lidl prowadzi szeroką kampanię promocyjną obniżając ceny różnych produktów. Początkowo w ofercie sklepu znalazło się ponad 100 produktów - każdy
w cenie 2 zł. Kolejna promocja, pod koniec maja, cieszyła się jeszcze większym zainteresowaniem - blisko 100 produktów, m.in. pieczywo, napoje, jogurty czy lody, zostały przecenione - kosztowały tylko 1 zł. Koniec czerwca zaskoczył klientów ponad 50 produktami
za grosze. Kontynuacja działań promocyjnych Lidla jest odpowiedzią na zainteresowanie klientów tego typu akcjami.

„Codziennie inny najtańszy produkt w historii Lidla" to kolejna odsłona akcji, w ramach której Lidl wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klientów. Jesteśmy przekonani, że pomysł na historyczne obniżki ich zaskoczy, a także sprawi, że jeszcze chętniej będą odwiedzać sklepy Lidl" - mówi Anna Biskup, PR Manager, Lidl Polska.

Regulamin promocji dostępny będzie na stronie www.lidl.pl.

informacje_ms