Dom » Nieruchomość

Linea sprzedała tysięczne mieszkanie!

Polacy coraz częściej wyprowadzają się z dużych miast i wybierają przedmieścia. Ostatnio w podpoznańskiej Dąbrówce w ramach inwestycji „Osada Leśna” oraz „Leśna Polana” deweloper Linea sprzedał tysięczne mieszkanie. Na jego właścicieli poza kluczami, czekała również nagroda.

Jubileuszowe tysięczne mieszkanie, to nieruchomość typu Forma, którą zakupiło młode małżeństwo. Państwa Nowackich do zakupu mieszkania w inwestycji Leśna Polana zachęciła przyjemna okolica, układ mieszkania, możliwość dłuższego czasu rezerwacji lokum oraz opcja wykończenia nieruchomości pod klucz.

Zrobiliśmy niespodziankę nowym mieszkańcom Dąbrówki, którzy myśleli, że przyjeżdżają tylko na odbiór mieszkania. Oprócz kluczy państwo Nowaccy otrzymali czek na 15 tysięcy złotych. Mamy nadzieję, że nasz prezent pozwoli na dodatkowe wykończenie i sprawi, że na Leśnej Polanie będzie mieszkać im się jeszcze milej mówi Bogusława Bryl, Członek Zarządu Linea Spółka z o. o.

Nabyta nieruchomość to lokal typu Forma. Są to mieszkania dwupoziomowe o wielkości od 69 do 74 m2 z własnym, wydzielonym ogródkiem. Mieszkania składają się z trzech, lub czterech pokoi. Zespół mieszkań powstaje w zabudowie szeregowej. W każdym z budynków znajdują się cztery mieszkania. Do każdego mieszkania przynależy również miejsce postojowe.

Linea przez 12 lat swojej obecności na rynku deweloperskim wybudowała ponad 75 tys. m2 powierzchni mieszkalnych. Dąbrówka Leśna Polana oraz Osada Leśna zlokalizowane są blisko natury, w sąsiedztwie lasu Zakrzewskiego, a jednocześnie posiadają dobry dojazd do centrum Poznania. Linea zbudowała również wiele kilometrów dróg wewnętrznych, terenów zielonych czy budynków użyteczności publicznej tworząc w Dąbrowce miejsce przyjazne dla mieszkańców.

FortePR s.c.