Dom » Wnętrza

Lira Dom rozdaje promocje tylko do końca lutego 2012!

Znana i ceniona firma Lira Dom przygotowała dla swoich klientów fantastyczną niespodziankę w postaci zimowych promocji!
Jeszcze do końca lutego można skorzystać z ponad 10% upustu na takie osłony jak markizy i rolety zewnętrzne. 5% rabatu czeka na nas przy zakupie plisy oraz żaluzji drewnianych.

Szeroka oferta kolorystyczna oraz materiałowa sprawi, że każdy znajdzie coś dla siebie. Nie czekaj, drugi raz taka promocja się nie zjawi. Jeśli myślałeś o zakupie markiz, plis, żaluzji drewnianych lub rolet zewnętrznych i zwlekałeś, tera jest najlepszy czas na decyzję. Nasi specjaliści pomogą dobrać odpowiednie osłony w jednym z dwóch punktów w Warszawie.

Dzięki 15 letniemu doświadczeniu wiemy czego nasi klienci potrzebują, dlatego też co roku nasza oferta się powiększa o różne nowości, aby spełnić potrzeby najbardziej wymagających klientów. Zapewniamy
zapewnia fachową pomoc swoim klientom, służymy wiedzą oraz doświadczeniem. Dysponujemy własną ekipa montażową, zapewnia serwis gwarancyjny oraz pogwarancyjny.

Z naszych usług skorzystały takie firmy jak:

• Bank Millenium
  • Raiffeisen Bank
  • Cyfrowy Polsat
  • Media- Saturn
  • Hotel Eris
  • Ministerstwo Rolnictwa
  • Restauracje Blue Cactus
  • Besta Film
  • Szpital przy ul. Lindley

oraz ponad 1000 osób indywidualnych.

Dołącz do grona zadowolonych klientów firmy i skorzystaj z promocji! Twoje osłony już na Ciebie czekają, zadzwoń i umów się na spotkanie, a razem wybierzemy odpowiednie żaluzje, rolety czy markizy. `````````

-------------
Lira Dom s.c.