Rozrywka i wypoczynek » Uroczystości

Listopadowe zmiany w Agorze Bytom

Listopad coraz bliżej, a wraz z nim dużymi krokami zbliżają się dwa dni świąteczne, Dzień Wszystkich Świętych (1.11) i obchody Święta Niepodległości (11.11). Przy okazji obu uroczystości nastąpią zmiany w tradycyjnych godzinach otwarcia największej galerii handlowej w Bytomiu.

Kalendarzowe roszady w listopadzie przyniosły także zmiany w godzinach funkcjonowania Agory Bytom. Galeria zaprasza wszystkich, którzy planują spędzić czas wolny w bardziej rekreacyjnej formie. Na odwiedzających będą czekać liczne atrakcje w Cinema City i Fantasy Parku. 11 listopada klienci będą mogli także miło spędzić czas w restauracji Solo Pizza, która będzie czynna od godziny 10:00 do 22:00 oraz w Kawiarni Pod Różą - od godziny 10:00 do 21:00.

Godziny otwarcia Agory Bytom w listopadzie:

Czwartek (1.11)

• Cinema City - od 15:00 do 22:00 (ostatni seans)
  • Fantasy Park - od 18:00 do ostatniego klienta
  • Galeria Handlowa - nieczynne
  • Delikatesy Społem - nieczynne
  • Część Restauracyjna - nieczynne

Niedziela (11.11)

• Cinema City - od 10:00 do 22:30 (ostatni seans)
  • Fantasy Park - od 11:00 do ostatniego klienta
  • Solo Pizza - od 10:00 do 22:00