Gospodarka » Żywność

Lokale sieci Bara Sushi zmieniły właścicieli

Lokale sieci Bara Sushi zmieniły właścicieli
Zobacz więcej zdjęć »
Działające od kilku lat na śląskim rynku lokale gastronomiczne sieci Bara Sushi zmieniły w ostatnim czasie właścicieli, przy czym minimum jeden z nich utrzyma swój dalekowschodni charakter

Tyska restauracja po przejęciu przez nowych właścicieli i przeprowadzeniu rebrandingu już działa - pod nazwą Shiki Sushi zachowuje swój dalekowschodnii charakter i oferuje możliwość konsumpcji zarówno w lokalu jak i zamawiania dań kuchni japońskiej z dowozem.
Pszczyńska restauracja działająca dotychczas pod nazwą Bara Sushi została przejęta przez firmę Prodrex i jej ponowne otwarcie przewidywane jest na drugi kwartał 2020 roku.
Zapytany o powód zamknięcia prosperujących lokali Robert Szuster - jeden z właścicieli sieci Bara Sushi - odpowiedział, iż ich prowadzenie było bardzo czasochłonne i trudne, szczególnie przy obecnej sytuacji na rynku pracy gdy bardzo trudno o stworzenie stabilnego i zgranego zespołu pracowników. Całośc rzutowała na możliwość rozwoju innych obszarów działalności, i zadecydowało to o konieczności zamknięcia lokali.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

riomega

Komentarze (2)

  • avatar
    ~Nie-pozdrawiam 2020-08-20 23:57:38

    Nie zostal sprzedany a sprzedano sprzet ku scislosci.
    Punkt w Pszczynie został zamknięty że względu na problemy w wypłacalność P.Roberta co ciągnie się za Nim w każdej branży.
    Zdecydowanie warto omijać, chociażby że względu na przeszłość jegomoscia. Reszty proszę się domyśleć samemu.
    Telefony, wiadomości o nieprzychylnej treści wiejacej groza w przypadku znajomości z w/w osoba są na porządku dziennym.
    Syn byłego wiceministra sportu :)

  • avatar
    ~Pozdrawiam 2020-08-20 23:53:48

    Drodzy czytelnicy czy prowadzenie restauracji w sposób taki jak Pan Szuster ma rację bytu? Nie! A dlaczego ponieważ na 6 miesięcy pracy widziałem gościa 2 razy czy to jest postawa godna szefa? Nie. Do tego wszystkiego oskarża niewinnych (kradzież, imprezy, alkohol, narkotykia) sam jest obłudny w tym co mówi, Kłamca czuje nienawiści, gdzie moja droga prowadzi do wybaczenia ale jak pytam teraz jak można wybaczyć komuś kto oszukać jest wstanie pracownika który na kolanach czyści podłogę? jak się pytam można oskarżyć kogoś kto na kolanach klecze by zadbać o jego interes? to nieprawdopodobne! by być gorszym i obrażanym przez takiego potwora który wychowany widać na "kapuście". Panie Szuster rzemiosło na Pana czeka! Gratulacje za pańskie WYMOWY. k
    Klamać każdy może trochę - lepiej lub trochę gorzej :) bieda się upomni i wierzę że wróci do Pana.


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »