Dom » Budownictwo

MABAPA na targach Expobud w Gliwicach

Myślisz o budowie czy zakupie działki, weź udział w targach Expobud, które odbędą się w dn. 6-8 września w Gliwicach. Jednym z wystawców będzie firma MABAPA specjalizująca się w produktach branży grzewczej.

Tegoroczna impreza odbędzie się pod hasłem „Budownictwo, wnętrza, ogrody”. Wezmą w niej udział firmy zajmujące się budownictwem, ogrzewaniem, aranżacją wnętrz, wyposażeniem ogrodów.

MABAPA zademonstruje na wystawie m.in. pompy ciepła, kolektory słoneczne, kotły gazowe. Każdy z gości będzie mógł poznać zasady działania, parametry pracy wybranych produktów grzewczych. Targi będą również okazją do skonsultowania nurtujących problemów związanych z instalacją tych urządzeń.

Już od pierwszej edycji, która odbyła się w 2005 r., impreza cieszy się sporym zainteresowanie mieszkańców Gliwic i okolic. Rokrocznie przyjeżdża na nią kilka tysięcy klientów z Gliwic i okolic. W tym roku dodatkową atrakcją będzie kiermasz roślin.

Targi będą miały miejsce przy ul. Kaszubskiej 28 na terenie Ośrodka Sportu Politechniki Śląskiej od godz. 10:00 do 18:00 w piątek i sobotę, a w niedzielę w godz. 10:00-17:00.

MABAPA specjalizuje się w produktach niemieckiego producenta firmy Viessmann. Będąc zaufanym partnerem w sprzedaży i montażu urządzeń w 2003 r. MABAPA otrzymała autoryzację na prowadzenie Salonu Firmowego Viessmann Gliwice a w 2008 r. Viessmann Bytom. Działa na terenie woj. śląskiego. Zajmuje się usługami ogólnobudowalnymi, montuje instalacje solarne (np. system solarny Katowice, kolektory słoneczne Gliwice)

Mabapa