Gospodarka » Żywność

Magia smaku-wywiad z Michelem Rothem

Dla niego musi zadziać się „to coś”, pomiędzy daniem – które zostało podane, pomiędzy członkiem jury – który je ocenia oraz pomiędzy kandydatem – który to danie zaprezentował. Na tym polega właśnie magia.

W kuchni kieruje się szczęściem i zadowoleniem swoich gości. Jego największym marzeniem jest, by nigdy nie zawieść żadnego smakosza. Znany jest nie tylko miłośnikom kuchni francuskiej, a również całemu światu. Michel Roth, zdobywca dwóch gwiazdek  Michelin oraz zwycięzca Bocuse d`Or 1991 oceniał w Polsce prace kucharzy przystępujących do selekcji konkursu na poziomie krajowym.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

Dania, tworzone przez tego francuskiego szefa kuchni, charakteryzuje klasyka oraz perfekcjonizm w www.bocusedorpoland.pl bądź
na fanpage`u na Facebooku: https://www.facebook.com/BocusedorOfficial/.

 

Więcej informacji udziela:

Magdalena Hayder

Procontent Communication

Mail: magdalena.hayder@procontent.pl

Tel.: 881 203 322



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

afranas

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »