Rozrywka i wypoczynek » Święta

Magiczne święta dla firm w Młynie Klekotki

Spotkanie świąteczne w Młynie Klekotki resort & spa to luksusowy prezent dla pracowników i kontrahentów.

Firmowe wigilie są już tradycją. Niestety, zazwyczaj kojarzą się pracownikom z nudnym spotkaniem i zawodowym obowiązkiem. Jednak można ten czas spędzić w zupełnie inny sposób, łącząc integrację w firmowym gronie z przyjemnym wypoczynkiem w uroczystej atmosferze. Organizację wyjątkowych spotkań świątecznych proponuje firmom Młyn Klekotki resort & spa.

Młyn Klekotki resort & spa to kameralny hotel położony w dolinie rzeki Wąskiej, na Mazurach. W ramach oferty „Christmas Parties”, kierowanej do grup oraz klientów korporacyjnych, dla gości przygotowano szereg atrakcji. Uroczysty nastrój zapewni wykwintna kolacja wigilijna oraz koncert kolęd i pastorałek połączony z występem zespołu ludowego. Firmowe spotkanie świąteczne w XVII-wiecznym Młynie Klekotki to również czas odpoczynku. Ośnieżone lasy i łąki zachęcają do pieszych wycieczek, a pobyt w łaźni parowej z aromaterapią przyjemnie relaksuje i rozgrzewa.

„Święta Bożego Narodzenia to czas pełen radości – blask świec, uroczysta kolacja wigilijna, wspólne śpiewanie kolęd. Wyjątkową atmosferę tych dni staramy się odtworzyć podczas organizowanych spotkań wigilijnych dla firm – podkreśla Grażyna Szwarc-Kobryń, kierownik hotelu Młyn Klekotki resort & spa. – Firmowe spotkanie świąteczne to doskonała okazja do integracji zespołu oraz forma ekskluzywnego prezentu dla pracowników i kontrahentów”.

Ofertę „Christmas Parties” przygotowano dla grup 20 osobowych w dwóch wariantach pobytowych – dwudniowym i trzydniowym. Na życzenie istnieje możliwość poszerzenia usług o dodatkowe propozycje, jak np. kuligi czy wyprawy zaprzęgami psów husky.

Pakiet dwudniowy „Spotkanie wigilijne” obejmuje:
• 1 nocleg ze śniadaniem
• powitalny lunch w ogrodzie zimowym
• wycieczkę pieszą z przewodnikiem po uroczych zakątkach okolicy
• popołudniowy relaks w saunie suchej oraz seans w jacuzzi i łaźni parowej z leczniczą aromaterapią
• degustację miodów pitnych w hotelowej winiarni z prelekcją miejscowego bartnika
• uroczystą kolację wigilijną przy blasku świec
• koncert kolęd i pastorałek (tradycja polska i kolędy ze świata) wraz z występem zespołu ludowego "Warmianki"
Cena pakietu (1 osoba): 650 zł w pokoju 1-osobowym, 500 zł w pokoju 2-osobowym
Dopłata za nocleg w apartamencie 70 zł/ dobę/ 1 os.

Pakiet trzydniowy „Christmas Party w zaciszu Młyna” obejmuje:
• 2 noclegi ze śniadaniem
• uroczystą kolację wigilijną pierwszego wieczoru
• wieczór przy dźwiękach kolęd i pastorałek z występem zespołu ludowego "Warmianki"
• lunch drugiego dnia
• popołudnie pełne niespodzianek (śnieżna wyprawa szlakami Dohnów, by poznać legendy Młyna, z przerwami dla rozgrzania serc i żołądków, a dla leniuchów wieczorny relaks w saunie i łaźni parowej)
• wystawną kolację z wieczorem muzycznym: jazzowe inspiracje w Klekotkach (zespół „Etna Song”) lub harce do białego rana w towarzystwie DJ-a
Cena pakietu (1 osoba): 1170 zł w pokoju 1-osobowym, 900 zł w pokoju 2-osobowym
Dopłata za nocleg w apartamencie 70 zł/ dobę/ 1 os.

Młyn Klekotki resort & spa – luksusowy hotel mieszczący się we wnętrzach zabytkowego młyna z XVII wieku. Położony w zachodniej, wciąż najmniej odwiedzanej przez turystów części Mazur, łączy historyczną zabudowę z bogatym programem rekreacyjno-sportowym i kameralną atmosferą. Obiekt oferuje 42 pokoje, w tym 8 apartamentów. Hotel dysponuje bogatym zapleczem konferencyjnym. Na potrzeby szkoleń i spotkań biznesowych na terenie obiektu znajduje się kilka sal, wśród nich sala na rzece, sala kominkowa oraz sala w młynie. Do dyspozycji gości pozostaje także winiarnia, restauracja serwująca domowe i regionalne potrawy, ogród zimowy, gorące jacuzzi w środku lasu oraz urokliwe, kameralne SPA. Goście pragnący spędzić czas aktywnie mogą skorzystać z wielu atrakcji: kajaki, rowery, nordic walking z instruktorem, bilard, korty tenisowe oraz fitness club. Więcej informacji znajduje się na stronie: www.hotelmlynklekotki.pl.

Effective Public Relations