Zdrowie » Ciało
Majowa edycja jarmarku produktów regionalnych w Blue City
Zobacz więcej zdjęć » |
Wystawcy z różnych zakątków Polski, Europy i świata pojawią się przy fontannie na poziomie -1 w dniach 25-28 maja. Spotkanie z nimi będzie świetną okazją do tego, żeby poznać nowe oblicze tradycyjnych, regionalnych przysmaków – na przykład spróbować grillowanego oscypka z dodatkiem żurawiny.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Miłośnicy bardziej konserwatywnego menu na grilla również znajdą coś dla siebie – szeroki wybór kiełbas z pewnością ich zadowoli. Będzie można przy okazji sprawdzić, jak ich smak komponuje się z bardziej egzotycznymi akcentami. To właśnie różnorodność i szeroki wachlarz inspiracji kulinarnych są największymi zaletami Jarmarków i powodami, dla których klienci tak chętnie wracają na kolejne edycje.
Zapraszamy na www.bluecity.pl
Dołącz do nas na Facebook.com: www.facebook.com/CHBlueCity
Nadesłał:
a.sobczak@wp.pl
|
Komentarze (0)