Zdrowie » Ciało
Majowa edycja jarmarku produktów regionalnych w Blue City
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Wystawcy z różnych zakątków Polski, Europy i świata pojawią się przy fontannie na poziomie -1 w dniach 25-28 maja. Spotkanie z nimi będzie świetną okazją do tego, żeby poznać nowe oblicze tradycyjnych, regionalnych przysmaków – na przykład spróbować grillowanego oscypka z dodatkiem żurawiny.
Miłośnicy bardziej konserwatywnego menu na grilla również znajdą coś dla siebie – szeroki wybór kiełbas z pewnością ich zadowoli. Będzie można przy okazji sprawdzić, jak ich smak komponuje się z bardziej egzotycznymi akcentami. To właśnie różnorodność i szeroki wachlarz inspiracji kulinarnych są największymi zaletami Jarmarków i powodami, dla których klienci tak chętnie wracają na kolejne edycje.
Zapraszamy na www.bluecity.pl
Dołącz do nas na Facebook.com: www.facebook.com/CHBlueCity
Nadesłał:
a.sobczak@wp.pl
|

Montaż okien z podwaliną – fundament trwałości i szczelności
Chrupiąco, słodko i z przymrużeniem oka. Grześki wystartowały z zimową kampanią!
Czarna komedia „(This is not) a Christmas movie” pojawi się w piątek na Viaplay
Blask przytulnych świąt: jak dobrać oświetlenie, by wprowadzić magię do wnętrza
Pierogi z makiem
Komentarze (0)