Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Majówka ze zniżkami w LOT Travel.

Biuro Podróży LOT Travel do każdego zakupionego pakietu turystycznego dodaje atrakcyjne zniżki na weekendowe na pobyty w komfortowych hotelach 4* lub 5* w Polsce lub tydzień bezpłatnego parkowania przy lotnisku.

Klienci LOT Travel, którzy dokonają zakupu jednego z pakietów turystycznych otrzymają dodatkowo tydzień bezpłatnego parkingu przy lotnisku lub zniżkowy Smart Bonus, którego wartość uzależniona jest od wartości zakupionego przez Klienta pakietu:

·       w przypadku pakietu o wartości powyżej 900 zł – Smart Bon o wartości 100 zł

·   w przypadku pakietu powyżej 1900 zł - Smart Bon o wartości 200 zł,

Każdy z bonów uprawnia ich posiadacza do dokonywania rezerwacji oraz częściowej płatności za weekendowy pobyt w wybranych hotelach 4* lub 5* będących partnerami uczestniczącymi w programie Smart Bonus.

„Kupując ofertę wyjazdu na weekend majowy lub pakiet wakacyjny w LOT Travel, nasz klient skorzysta teraz podwójnie. Po pierwsze dzięki temu, że będzie mógł wybierać z ponad 100 tysięcy wyjazdów turystycznych, przygotowanych przez największych renomowanych organizatorów imprez turystycznych, które oferujemy naszym Klientom w tych samych cenach. Po drugie wyjeżdżając na wakacje będzie mógł zostawić bezpłatnie swój samochód na lotniskowym parkingu bądź zrealizować atrakcyjną zniżkę w najlepszych hotelach w Polsce.” - mówi Michał Leman, Prezes Zarządu LOT Travel.

Oferta specjalna dotyczy zakupu własnych pakietów turystycznych LOT Travel, Voucherów LOT Travel oraz zakupu wszystkich pakietów Wakacje oraz Podróży szytych na miarę, dostępnych na www.lottravel.com lub w biurach LOT Travel w Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu lub Krakowie.

Promocja trwa do 31.08.2016 roku lub do wyczerpania zapasów ofert lub zniżkowych Smart Bonów.

Więcej informacji:

Marek Osada