Rozrywka » Rozrywka

Majowy piknik z Purella Food

Majowy piknik z Purella Food
Zobacz więcej zdjęć »
Maj to czas zielonych pikników! Właśnie dlatego 17 maja br. już po raz kolejny spotkaliśmy się w przepięknym ogrodzie nad Jeziorem Wilanowskim w siedzibie Purella Food. Na corocznym spotkaniu, prezentowane były nowości marki, plany na drugą część roku oraz trendy w zdrowym odżywianiu.
Licznie przybyłych gości przywitali: Michał Czerwiński, Artur Gajewski i Piotr Maciejewski (Purella Food). Opowiedzieli o sile superfoods i naturalnych składnikach takich jak chlorella, miechunka peruwiańska, komosa ryżowa czy surowe kakao. Przedstawili też nowości w portfolio marki: kosteczki Cubes Superfood Snacks i smoothies z nasionami CHIA, które świetnie sprawdzają się, jako zdrowa przekąska na lunch czy drugie śniadanie. Do rodziny Purella Food dołączyły również wyjątkowe chipsy Banana Joe, powstające ze specjalnie wyselekcjonowanych odmian bananów w Tajlandii, których Purella Food została oficjalnym i wyłącznym dystrybutorem w Polsce.

Po merytorycznym wstępie przyszedł czas na przedstawienie specjalnych gości: Pawła Ochmana z bloga Weganon.pl oraz silnej reprezentacji kantyny Aioli. Paweł Ochman to znawca zdrowego odżywiania, weganin i pasjonat dobrego jedzenia w kolorze zielonym. W swoich przepisach często używa super żywności a w szczególności Chlorelli. Kantyna Aioli wprowadziła wiosenne menu, stawiając na zdrowe produkty i dania FIT. Wśród nich nie mogło zabraknąć Chlorelli wykorzystywanej w owocowo - warzywnych koktajlach oraz nowości Cubes Superfood Snacks dodawanych do specjalnego śniadania, CHIA YOGURTH WITH CUBES.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Po części oficjalnej goście mogli obejrzeć livecooking show prowadzony przez Pawła Ochmana, podczas którego przyrządzał wegańskie smakołyki. Tymczasem barmani z kantyny Aioli, częstowali zaproszonych koktajlami z nutą Chlorelli oraz opowiadali o jej zbawiennych właściwościach, szczególnie w połączeniu z zielonymi warzywami i owocami.
Po kulinarnych zmaganiach przyszedł czas na ucztę dla podniebienia! Pysznych i zdrowych smaków dostarczyła kantyna Aioli. Zielony humus z chlorellą i warzywami, hiszpańskie „canapes" podawane na bagietce graham z białym makiem organicznym czy deser z kremem z daktyli
i ciemnego kakao to tylko niektóre z nich. Zachwytom nie było końca. Majowe spotkanie w ogrodzie przebiegło w serdecznej i ciepłej atmosferze a wszyscy czuli się jak na rodzinnym pikniku



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Kostrzewapr

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »