Rozrywka » Rozrywka
Majowy piknik z Purella Food
Zobacz więcej zdjęć » |
Po merytorycznym wstępie przyszedł czas na przedstawienie specjalnych gości: Pawła Ochmana z bloga Weganon.pl oraz silnej reprezentacji kantyny Aioli. Paweł Ochman to znawca zdrowego odżywiania, weganin i pasjonat dobrego jedzenia w kolorze zielonym. W swoich przepisach często używa super żywności a w szczególności Chlorelli. Kantyna Aioli wprowadziła wiosenne menu, stawiając na zdrowe produkty i dania FIT. Wśród nich nie mogło zabraknąć Chlorelli wykorzystywanej w owocowo - warzywnych koktajlach oraz nowości Cubes Superfood Snacks dodawanych do specjalnego śniadania, CHIA YOGURTH WITH CUBES.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Po części oficjalnej goście mogli obejrzeć livecooking show prowadzony przez Pawła Ochmana, podczas którego przyrządzał wegańskie smakołyki. Tymczasem barmani z kantyny Aioli, częstowali zaproszonych koktajlami z nutą Chlorelli oraz opowiadali o jej zbawiennych właściwościach, szczególnie w połączeniu z zielonymi warzywami i owocami.
Po kulinarnych zmaganiach przyszedł czas na ucztę dla podniebienia! Pysznych i zdrowych smaków dostarczyła kantyna Aioli. Zielony humus z chlorellą i warzywami, hiszpańskie „canapes" podawane na bagietce graham z białym makiem organicznym czy deser z kremem z daktyli
i ciemnego kakao to tylko niektóre z nich. Zachwytom nie było końca. Majowe spotkanie w ogrodzie przebiegło w serdecznej i ciepłej atmosferze a wszyscy czuli się jak na rodzinnym pikniku
Nadesłał:
Kostrzewapr
|
Komentarze (0)