Gospodarka » Żywność

Masa makowa w nowym opakowaniu

Masa makowa w nowym opakowaniu
Zobacz więcej zdjęć »
Święta już tuż, tuż, a co za tym idzie rozpoczynamy sezon na... masę makową. Tym razem w nowym opakowaniu typu doypack.

Jej niezmiennie tradycyjny smak co roku gości na wigilijnych stołach w postaci kutii czy słynnego makowca. Masy  makowe HELIO swoją wyjątkowość zawdzięczają nie tylko najlepszemu gatunkowi maku, ale również dobrze zbalansowanym proporcjom bakalii, rodzynek oraz skórki pomarańczowej. To doskonała baza do przygotowywania dań  i gotowe nadzienie do ciasta. Masa makowa HELIO to produkt uhonorowany m.in. laurami konsumenckimi i branżowymi, w tym tytułem Produkt na medal Pani Domu, czy Medalem Europejskim. Teraz w nowym opakowaniu!



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

marta.skibinska@efektpr.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »