Gospodarka » Maszyny
Maszyny cukiernicze
Zobacz więcej zdjęć » |
Zakład Cukierniczy powinien sam decydować o jakości i posmaku swoich wyrobów. Produkty typu : kremy, nadzienia, polewy i masy cukiernicze, można wyprodukować na jednym metrze kwadratowym powierzchni produkcyjnej. Mit o trudnej produkcji w/w produktów z łatwością nasza firma jest w stanie podważyć.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Młyn kulowy jest to urządzenie do produkcji kremow, polew, mas-czekoladopodobnych, nadzień, past w całej gamie smakowej i w palecie kolorów o rozdrobnieniu 15-20 mikronow. Młyn przerabia wszelkiego typu odpady waflowe w ilości 20% na namiar co nie ma wpływu na jakość produkowanej masy. Odpowiednio dopasowana dennica i dolny spust masy daje możliwość mycia wodą i łatwe przechodzenia z białej masy na ciemną, mleczną lub kolorową. Urządzenie wyposażone jest w panel sterujący i zasobniki automatycznego podawania emulgulacji. Praktycznie cały proces konszowania odbywa się automatycznie bez udziału człowieka.
W cenie młyna zawarta jest technologia pod życzenie klienta. Nasz zesół jest w stanie dobrać technologie pod dany produkt cukierniczy: wafle, markizy, rurki waflowe, praliny, rogale itp. Dobieramy konsystencje i lepkość oraz rozdrobnienie i kolor na potrzeby zakładu cukierniczego, każdego klienta traktujemy indywidualnie. Przez czas trwania gwarancji zapewniamy doradzctwo technologiczne.
ASORTYMENY
Polewy i masy : biala, mleczna, deserowa, ciemna gorzka, żółta-typu adwokat, orzechowa, poziomkowa, masa-czekoladopodobna itp.
Kremy i nadzienia twarde, płynne, półpłynne, wanilia, cytryna, banan, orzech, czekolada, toffi, poziomka, ajerkoniak, nuttela, kokos, mięta, śmietankowy, rumowy, mleczny, chałwowy itp.
Produkujemy młyny 100l 300l,600l,1000l,1500l,2000l
Zapraszamy do Współpracy i wzięcia udziału w darmowych pokazach produkcyjnych. Szczegółowych informacji udziela nasz konsultant TEL.517 507158 - Umów się na darmowy pokaz w twoim zakładzie.
Nadesłał:
techmasz
|
Komentarze (0)