Kultura, sztuka » Kultura
MATEUSZ ZIELONKA - SPOTKANIE AUTORSKIE
Zobacz więcej zdjęć » |
Nutella z cieciorki, Tiramisu truskawkowe, Krewetki na Fali, Dyniowe tornado, Ratatouile, a także Zwycięskie kacze udko… Przepisy m.in. na te potrawy można znaleźć w książce pt. „Kuchnia w stylu wolnym. Książka zwycięzcy programu MasterChef” (Burda Publishing Polska), której autorem jest Mateusz Zielonka. Zwycięzca szóstej edycji telewizyjnego programu kulinarnego „MasterChef” był nazywany zarówno przez współzawodników, jak i jury „Surferem”. - Na snowboardzie znam setki trików, które przez lata szlifowałem, sprawiając, że teraz czuję się w jeździe bardzo swobodnie – mówi Mateusz Zielonka. - W kuchni panuje dokładnie ta sama zasada. Więcej pochodzący z Wrocławia mistrz kuchni zdradzi na pewno podczas spotkania w Łodzi.
Nadesłał:
iwona.kazmierczak@empik.com
|
Komentarze (0)