Firma » Biznes

MEBEL 2015 – najważniejsza wystawa branży meblowej w Rosji i Europie Wschodniej

Międzynarodowe targi MEBEL są największą imprezą targowo – wystawienniczą branży w Rosji. Do rozpoczęcia kolejnej edycji tego prestiżowego wydarzenia pozostały niespełna trzy tygodnie. Jak zawsze na tych targach nie zabraknie producentów i przedstawicieli polskiej branży meblarskiej.

Targi MEBEL 2015 odbędą się w dniach 23 – 27 listopada 2015 na terenie Kompleksu Wystawienniczego EXPOCENTR w Moskwie. Na powierzchni 86 tys. metrów kwadratowych swoje produkty zaprezentuje 42 wystawców z 31 krajów z całego świata. Organizatorzy szacują, że MEBEL 2015 odwiedzi prawie 6 tys. gości.

Od ponad 25 lat wystawa odbywa się przy zachowaniu najwyższych standardów branży wystawienniczej. Każdego roku na wystawie MEBEL swoje produkty przedstawiają wiodący producenci, dystrybutorzy, hurtownicy, projektanci i inni profesjonaliści z szerokiego spektrum branży meblowej – od surowców, technologii, akcesoriów,  gotowych mebli, po elementy wykończenia wnętrz. To okazja do wymiany doświadczeń, pokazania swoich osiągnięć i innowacji. Wystawcy prezentują także najnowsze trendy i materiały, których używa się do produkcji mebli.

Wprawdzie jest już za późno na udział w targach jako wystawca w tegorocznej edycji, ale warto wziąć udział w tym wydarzeniu jako odwiedzający. To bardzo cenne doświadczenie zarówno dla gości prywatnych, ale przede wszystkim dla przedstawicieli branży.

Pełną obsługę wyjazdów biznesowych i indywidualnych prowadzi Business Promotion EXPO Sp. z o.o. zabezpieczając wizy do Rosji, bilety lotnicze, zakwaterowanie w hotelach, transfery na miejscu jak i ubezpieczenie uczestników, a nawet programy kulturalne w czasie wolnym.

Więcej informacji na temat podroży biznesowych i indywidualnych jak i samej imprezy można uzyskać w BP EXPO:

Business Promotion EXPO Sp. z o.o.

tel.:   +48   22   101 29 00

fax:   +48   22   101 29 01