Dom » Wnętrza

Meble łazienkowe Verano - nowość Antado

Meble Verano to kilkanaście sposobów na zagospodarowanie miejsca pod umywalką. Trzy modele szafek podumywalkowych można zestawiać ze sobą na różne sposoby, tworząc zestaw meblowy idealnie dopasowany do potrzeb małej lub dużej rodziny.
Podstawą kolekcji Verano jest szafka podumywalkowa o szerokości 60 cm. Zaprojektowana z akcentem na maksymalną użytkowość dała początek twórczemu zestawowi, którego siła tkwi w modułowości. Choć seria składa się tylko z 3 szafek, to możliwości ich zestawienia jest aż kilkanaście. Z podanego zestawu można stworzyć rozbudowaną, wielofunkcyjną toaletkę o maksymalnej szerokości 154 cm z dwoma stanowiskami umywalkowymi lub ograniczyć zestaw do niezbędnego minimum (szafka 60 cm). Dzięki zastosowanym rozwiązaniom użytkowym nawet podstawowa wersja mebli Verano będzie znakomitym wyborem.
Udogodnienia użytkowe w serii to na przykład płytka wewnętrzna szuflada w jednej szafek. W płytkiej szufladce, umieszczonej tuż pod blatem, można ukryć wszelkie łazienkowe drobiazgi lub wykorzystać jej przestrzeń do przechowywania kosmetyków czy biżuterii. Z kolei niewielka szafka-łącznik pożytecznie wypełni miejsce pomiędzy dwiema dużymi szafkami lub korzystnie uzupełni szafkę 60 cm. System cichego domykania, w który zostały wyposażone wszystkie zawiasy i prowadnice szafek, podniesie komfort codziennego korzystania z mebli.
Szafki Verano wykonane zostały z wysokiej jakości MDF i wykończone na wysoki połysk białym lakierem. Fronty mebli zdobi wyrazisty, asymetryczny uchwyt w kolorze chrom-połysk. Kolekcję uzupełnia zestaw blatów w różnych szerokościach, dolomitowa umywalka-box oraz lustra.
Dokładne wymiary elementów z kolekcji Verano:
- szafka pod umywalkę o wymiarach 62x46x38cm, z dwiema szufladami,
- szafka pod umywalkę o wymiarach 62x46x38 cm, z jedną szufladą oraz z szufladą wewnętrzną,
- szafka uzupełniająca o wymiarach 30x46x38 cm, z drzwiami,
- blaty podumywalkowe o długości od 62 do 154 cm w wersji pełnej, z jednym otworem (z prawej lub lewej strony) oraz z dwoma otworami
- biała dolomitowa umywalka w formie boxu o wymiarach 60x45x8 cm
- lustro w ramie aluminiowej o długości 50-140 cm i szerokości 50 i 80 cm.

Ważną zmianą organizacyjną, jaka nastąpiła na początku br., jest przejęcie dystrybucji mebli marki Antado przez firmę Coram Poland. Obie firmy są częścią międzynarodowej Grupy Coram International, zrzeszającej renomowanych producentów wyposażenia łazienki.

Pełną ofertę mebli Antado można znaleźć na stronie internetowej www.antado.com.pl
Dystrybutorem marki na polskim rynku jest firma Coram Poland: www.coram.pl

Synergia PR

• avatar