Firma » Bankowość

Meritum Bank. Nowa karta kredytowa w Tesco Finanse.

Meritum Bank wydał nową, dwufunkcyjną kartę kredytową VISA Clubcard, będącą jednocześnie kartą programu Clubcard.

Karta, powstała w wyniku współpracy Tesco Polska i Meritum Banku, dostępna jest w punktach Tesco Finanse zlokalizowanych na terenie sieci hipermarketów Tesco. Dzięki połączeniu karty Clubcard z kartą kredytową klienci więcej zaoszczędzą, bowiem mogą teraz zbierać punkty Clubcard przy okazji każdych zakupów, już nie tylko w Tesco, ale także we wszystkich sklepach w Polsce i na świecie oraz przy zakupach w Internecie. Za pierwszą operację gotówkową lub bezgotówkową dokonaną kartą klient otrzymuje 50 zł na kolejne zakupy. W przypadku zakupów w Tesco korzyści się sumują - klienci otrzymają dodatkowe punkty za płatność kartą VISA. Punkty przeliczane są na bony Clubcard, którymi klient może płacić w Tesco. Karta kredytowa VISA Clubcard posiada także inne zalety. Poza, m.in. dostępem do odnawialnego limitu z okresem bezodsetkowym, klient może skorzystać z możliwości rozłożenia na raty płatności za zakupy, za które zapłacił kartą VISA Clubcard. Spłata może zostać rozłożona na 5,10 lub 20 nieoprocentowanych rat. Posiadacze karty VISA Clubcard mogą także skorzystać z dodatkowych promocji funkcjonalności:

• karta + 5000 punktów Clubcard w prezencie;
  • dodatkowe punkty Clubcard za płatności w Tesco i poza Tesco;
  • tańsze paliwo na stacjach paliw Tesco;
  • możliwość dokonywania płatności w Internecie;
  • możliwość zmiany numeru PIN w bankomatach BZ WBK;
  • możliwość wysyłki wyciągu na adres e-mail oraz możliwość dostosowania dnia spłaty;
  • dostęp do karty przez e-banking (dla posiadaczy kont osobistych w Meritum Banku).

Kartę VISA Clubcard można otrzymać "od ręki" w punkcie Tesco Finanse, po dopełnieniu formalności związanych z zawarciem umowy.

Meritum Bank

dexter