Firma » Biznes

MGM Systems w nowej siedzibie

Doskonały dojazd, wygodny parking, prawie 300 metrów kwadratowych przestronnych i nowoczesnych biur, a także dużo miejsca na dalsze rozwijanie działalności to zalety nowej siedziby wrocławskiej firmy konsultingowej MGM Systems S.A.

-  Tempo rozwoju naszej firmy, sprawiło, że w starym miejscu zrobiło się nam już po prostu za ciasno – mówi Marek Godlewski, Prezes Zarządu MGM Systems S.A..

– Jednak przede wszystkim zależy nam na tym, aby odwiedzający nas klienci mogli w komfortowych warunkach porozmawiać o planach i rozwoju swoich przedsiębiorstw, gdyż właśnie w tym ich wspieramy.

W nowej siedzibie swoje miejsce znalazła również spółka – córka MGM Systems S.A. – Teletechnika Sp. z o.o., specjalizująca się w obsłudze przedsiębiorstw w zakresie systemów kontroli dostępu, rejestracji czasu pracy, monitoringu przemysłowego, okablowania strukturalnego oraz instalacji niskoprądowych.

Nowa siedziba MGM Systems mieści się we Wrocławiu, przy ul. Krakowskiej 141-155.

Mawi Media