Firma » Finanse

MICHAŁ SZAFRAŃSKI - SPOTKANIE AUTORSKIE - ŁÓDŹ

MICHAŁ SZAFRAŃSKI - SPOTKANIE AUTORSKIE - ŁÓDŹ 29 czerwca, godz. 18:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5

Michał Szafrański dobrze zarabiał jako dyrektor w branży IT. Po poważnym wypadku zdecydował się jednak rzucić bezpieczny etat, żył na kredyt i mocno wierzył, że będzie mógł się utrzymać z pisania bloga „Jak Oszczędzać Pieniądze”. Po sześciu latach ma 250 tys. czytelników miesięcznie, 7 mln zł przychodu, a po jego podręcznik finansów osobistych „Finansowy Ninja” sięgnęło już 60 tys. osób. Doskonale zna więc przepis na sukces. Czy jest to ciężka praca, dużo szczęścia, a może jeszcze coś innego? Wszystkie szczegóły  zdradza w najnowszej książce pt. „Zaufanie czyli waluta przyszłości. Moja droga od zera do 7 milionów z bloga” (Grupa Wydawnicza Relacja). Książka jest manifestem dotyczącym stylu prowadzenia firmy. Autor przedstawia w niej swoje zasady i promuje etos pracy oparty na rzetelności, zaufaniu, jakości oraz systematyczności – wbrew przeciwnościom, a przede wszystkim udowadnia, że w Polsce można robić uczciwy i transparentny biznes.

iwona.kazmierczak@empik.com

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 117660 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )