Dom » Budownictwo

Mieszkania poznań Wilda

Monday Development to szybko rozwijająca się firma deweloperska, która buduje nowe obiekty na terenie Poznania i okolic. Specjalizuje się w obiektach mieszkaniowych, biurowych i gruntowych. Przesiębiorstwo Monday Development SA działa na wielkopolskim rynku od 2003 roku. Działalność inwestora obejmuje 3 segmenty rynku mieszkaniowego: średnie obiekty biurowe, nowoczesne lokale mieszkalne średniej klasy jak mieszkania poznań Wilda Monday Development oraz deweloperkę gruntową. Firma Monady Development zarządza całością procesu inwestycyjnego: znajduje i nabywa idealne pod inwestycję działki, sporządza projekt architektoniczny i dokumentacje niezbędne do rozpoczęcia inwestycji. Następnie, opracowuje koszty inwestycji. Ponadto prowadzi nadzór nad budową obiektu i urynkawia nieruchomość.
Grupa Monday Development SA jest notowana na giełdzie. Siedziba inwestora mieści się w stolicy Wielkopolski.

Monday