Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Mikołajki w Galerii Zaspa

Coraz bliżej Święta! Niezwykłą atmosferę zbliżającej się Gwiazdki poczuć można w Galerii Zaspa, która zaprasza do wspólnego odliczania dni do Bożego Narodzenia.

Zanim one jednak nastąpią, w galerii pojawi się niezwykła kraina, gdzie najmłodsi klienci Centrum będą mieli okazję wziąć udział w licznych atrakcjach.

Śnieżne choinki i lodowa tafla wprost z bajkowego świata. W najbliższą sobotę na terenie Galerii Zaspa pojawi się zupełnie nowe i niezwykłe miejsce - lodowa kraina. 7 grudnia od godz. 11:00 do 17:00 zawitają do niej ulubione bajkowe postacie, które zaproszą klientów do wspólnej zabawy, udziału w konkursach i do zapoznania się z magicznym światem lodu. Czas spędzony razem z nimi będzie pełen uśmiechów i radosnej twórczości.

Jedną z największych Mikołajkowych atrakcji w Galerii Zaspa będzie spotkanie z filmowymi bohaterami. Dzieci będą miały okazję nauczyć się pod ich okiem układu tanecznego do słynnej piosenki. Pomoże im w tym specjalne urządzenie, które na bieżąco podpowie kroki i nagrywa taneczne zmagania. Biorąc udział w wydarzeniu będzie można rozpocząć również przygotowania do Gwiazdki i własnoręcznie wykonać świąteczne ozdoby lub upominki dla najbliższych. Uczestnicy warsztatów stworzą przypinki z wizerunkami postaci, które będą mogli później zabrać ze sobą do domu, zostawić dla siebie lub podarować koleżance albo koledze. Zajęcia poprowadzi też zaczarowany renifer i pokaże wszystkim, w jaki sposób dekorować drewniane zawieszki, by później pięknie zdobiły choinkę. Samodzielnie stworzona ozdoba sprawi każdemu wiele radości i pozostanie wspaniałą pamiątką ze spotkania. Do dyspozycji odwiedzających będzie też masa kolorowych kartonów, brokatów, pomponów, kokard, wstążek i wiele innych materiałów, z których każdy zrobi dla siebie świąteczną opaskę na głowę. Taki dodatek do świątecznej stylizacji z pewnością zrobi furorę wśród bliskich oraz przyjaciół.

Zapraszamy! 7 grudnia, sobota godz. 11:00-17:00. Wszystkie atrakcje w Galerii Zaspa są bezpłatne.

beyondpr