Rozrywka i wypoczynek » Święta

Mikołajkowe atrakcje w Galerii Bronowice

Mikołajki zbliżają się wielkimi krokami. Z tej okazji, 4 grudnia, w godz. 14.00-18.00, Galeria Bronowice przygotowała moc atrakcji, m.in. dekorowanie pierników, zimowe tańce, a także konkursy z nagrodami. W Fabryce Elfów pojawi się także upragniony gość specjalny – Święty Mikołaj.

W najbliższą sobotę, 4 grudnia, Galeria Bronowice zamieni się w Fabrykę Elfów. Najmłodsi będą tu mieli okazję dekorować pierniczki i breloki, ozdabiać tekturowe renifery i choinki, a także napisać list do Świętego Mikołaja z listą najskrytszych marzeń. Nie zabraknie stanowiska ze świątecznym malowaniem buziek, zimowych tańców z animatorami oraz zabaw i konkursów z nagrodami. Ponadto, tego dnia, w ramach eventu, w centrum handlowym będzie można spotkać długo wyczekiwanego gościa. Wprost z mroźnej Laponii zawita tu Święty Mikołaj! Dzieci będą miały niepowtarzalną okazję, aby z nim porozmawiać i zrobić wspólne, pamiątkowe zdjęcie.

Cieszymy się, że Święty Mikołaj odwiedzi nasze centrum handlowe. Spotkanie z nim z pewnością będzie niezapomnianym przeżyciem dla najmłodszych klientów, którzy często czekają na nie przez cały rok. Warto więc 4 grudnia odwiedzić nasze centrum handlowe i poczuć magię zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia  – mówi Aleksandra Mańka, Dyrektor Galerii Bronowice.

Mikołajkowe atrakcje zaplanowano w dniu 4 grudnia, w godz. 14.00-18.00, na poziomie +1.

Open Media