Technologie » Komputery

Mionix Propus 380 – innowacyjna podkładka dla graczy

Mionix Propus 380 to podkładka przeznaczona dla wymagającego gracza. Nowoczesna konstrukcja i specjalna powłoka gwarantują optymalną pracę zarówno we współpracy z sensorem optycznym, jak i laserowym.

Podkładka Mionix Propus 380 jest wynikiem połączenia innowacji, wykonania i designu. Jej powierzchnię pokryto srebrno-metaliczną powłoką z tworzywa sztucznego, dzięki czemu odznacza się wyjątkowymi właściwościami we współpracy z myszką.

Wyniki testów pokazały, że zapewnia ona optymalne warunki śledzenia i poprawia ogólną wydajność ruchów myszy. Cienka podstawa z tworzywa PVC, nadaje jej stabilność oraz optymalną sztywność bez utraty elastyczności charakterystycznej dla miękkich podkładek.

By podkładka nie przemieszczała się w najmniej odpowiednich momentach, jej spodnia warstwa została wykonana z gumy. Spore rozmiary (380x260mm) gwarantują pełną swobodę ruchów, a gładka powierzchnia zapewnia optymalne śledzenie zarówno dla myszek ze sensorem laserowym, jak i optycznym.

Produkt jest dostępny na rynku w cenie 99 zł.

Cechy urządzenia:

- Materiał: podstawa z tworzywa sztucznego PVC
- Powierzchnia: ultra-drobna tekstura
- Spód: pokryty gumą dla lepszej przyczepności
- Kompatybilność: myszki optyczne LED i laserowe
- Wymiary: 380 x 260 x 4 mm
- Waga netto: 170 g

O Mionix

Mionix to szwedzka firma założona w 2007 roku przez Petera Nygrena.  Jej misją jest nieustanne dążenie do tworzenia peryferii o doskonałej ergonomii, jakości z najwyższą dbałością o wzornictwo i najdrobniejsze szczegóły. To, co odróżnia Mionix od konkurencji to „Craftsmanship” - mistrzowski kunszt wykonania, każdego produktu.

Dzięki niezwykle nowatorskim projektom z wykorzystaniem najnowocześniejszych zdobyczy technologii, produkty sygnowane logo Mionix to absolutny high-end wśród akcesoriów gamingowych. Po kilku latach obecności na rynku, firma zdobyła uznanie wśród graczy na całym świecie.

www.mionix.net

Entrymedia